2. OSB Müteşebbisler Derneğinden Bayram Sonrası Program

Hendek 2. OSB Müteşebbisler Derneği Ramazan bayramı sonrası yemekli bayramlaşma programı düzenledi.

2. OSB Müteşebbisler Derneğinden Bayram Sonrası Program


2.OSB Müdürlüğü binasında düzenlenen ve 2. OSB müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı programa SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Deniz Kün, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, MHP Sakarya Milletvekili Adayı M. Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sedat Aydın,2.OSB Müdürü Hızır Erkoçak, Fabrika sahipleri, İdareciler ve İş adamları katıldı.

Yemek sonrası 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı Şeref Karakaya Derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ’da yaptığı değerlendirmede “ Başkanımızın yaptığı bu birlik beraberlik yemeğini önemsiyorum. Zira benim bu Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşundan bu aşamaya gelmesine de çok ciddi emeğim var. Derneğinde görev yaptım, yönetim kurulunda görev yaptım. Şimdide Ticaret ve Sanayi odası başkanı olarak aranızdayım. Burada yerimde vardı kısa bir süre önce yerimi sattım. Organize sanayi bölgelerindeki yapılanmayı biz ticaret ve sanayi odası olarak çok önemsiyoruz. Bende kendimde sanayiciyim, Ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için yegâne yolunun üretmekten geçtiğine inanan bir kardeşinizim. Biz hep birlikte üreteceğiz, bütün Dünya ile rekabet edeceğiz, ürünlerimizi pazarlayacağız ve Ülkemizi çok farklı kulvarlara taşıyacağız. Zira Üretmezsek cari açığı kapatmanın başka hiçbir şansı yok. Hep birlikte üreteceğiz.

O anlamda bu yaptığınız bu birlik beraberlik cidden doğru bir yaklaşım. Hem birinci organize sanayi bölgemizin büyüme planları var. Burada biz ticaret ve sanayi odası olarak destek veriyoruz. Bu anlamda yapabileceğimiz bir şey olursa hem dernek başkanı hem de yönetim kurulu başkanından bilgi bekleriz” dedi.

Sanayinin Gelişmesi İçin Elimizden Geleni Yapacağız

MHP Sakarya Milletvekili Adayı M. Levent Bülbül “Siyasi parti gözetmeksizin, Sakaryalı olarak, şehrimizin, Sanayisinin gelişmesine katkı sunmak adına, Allah bir imkân nasip ederse elimizden geleni yapacağımızın sözünü şimdiden verebilirim. Programı düzenleyen 2.OSB Müteşebbisler Derneği Başkanı, Yönetimi ve hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından programa katılan misafirler Bayramlaştı.

Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 16:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184