Haberler

2 kişiyi öldüren zanlılar, husumetli oldukları ailenin tüm fertlerini öldürmeyi planlamışlar

Güncelleme:

Zonguldak'ta husumetli oldukları Yavuz Beşikçi ile yanında bulunan Emine Aslan'ı öldüren zanlılar, Beşikçi'nin ailesinin diğer fertlerini de öldürmeyi planlarken, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iş adamı Yavuz Beşikçi ile yanında bulunan Emine Aslan isimli kadını öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan kişilerin, Beşikçi'nin ailesinin diğer fertlerini de öldürmeyi planladığı tespit edildi. Zanlıların hem ikametlerinde hem de arazilerinde gömülü vaziyette çok sayıda silah ele geçirildi.

Alaplı ilçesinde yaşayan Yavuz Beşikçi ve yanındaki Emine Aslan'ın öldürülmesi olayını derinleştiren jandarma ekipleri, olayla ilgili önemli bulgulara ulaştı. JASAT, İsth. ve KOM unsurlarından oluşturulan özel ekibin yaptığı araştırmalarda, 16 Eylül 2020 günü olayın faili olan iki şüpheli ile yardım ve yataklık eden bir şahıs Sakarya'da yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullandıkları değerlendirilen 3 adet 9 milimetre çapında tabanca; zanlıların evlerinde ve arazide yapılan aramada ele geçirildi.

Husumetli oldukları 2 kişiyi öldüren zanlıların başka cinayet planlarını jandarma bozdu

AİLENİN DİĞER FERTLERİNİ DE ÖLDÜRECEKLERDİ

Yapılan araştırmaların devamında olayın faillerinin, husumetli oldukları öldürülen Yavuz Beşikçi'nin ailesinin diğer fertlerine yönelik eylem için planlama ve çalışma yaptıkları bu amaçla otomatik silahlar ve çeşitli malzeme ve teçhizat temin ettikleri bilgisine ulaşıldı.

Husumetli oldukları 2 kişiyi öldüren zanlıların başka cinayet planlarını jandarma bozdu

GÖMÜLÜ HALDE ÇOK SAYIDA TEÇHİZAT

Devam ettirilen çalışmalar sonucu, zanlıların gerçekleştirmek istedikleri olayda kullanmayı planladıkları ve Kdz. Ereğli ilçesi kırsalında toprağa gömülü vaziyette 1 adet AK-47 marka otomatik piyade tüfeği, 4 adet bu silaha ait şarjör, 1 adet Uzi marka makineli tabanca, 1 adet bu silaha ait şarjör, 120 adet 7.62 milimetre fişek, 151 adet 9 milimetre fişek, 1 adet Balistik yelek, 1 adet askeri kamuflaj desenli pantolon, 1 adet kar maskesi, 1 çift askeri eldiven, 2 adet tabanca bacak kılıfı, 1 adet taşıma çantası toprağa gömülü vaziyette ele geçirilmiş, şahıslara yardım ve yataklık eden N.T. isimli bir şahıs daha yakalanarak gözaltına alındı.

Geniş güvenlik önlemleri altında jandarmada ifadeleri alınan zanlılar, Alaplı Adliyesine sevk edildi.

Husumetli oldukları 2 kişiyi öldüren zanlıların başka cinayet planlarını jandarma bozdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emine Aslan Jandarma Alaplı Haberler

500

Yorumlar (16)

SADO:

bunlar silahları belliki teröristlerden temin etmişler terör örğütü suçundan yargılanmaları gerek

40
3
yanıtYanıtla
nurettın:

nıye la ınsan durup dururken bukadar kınlenırmı vardır bu işte bı ış

yanıt8
yanıt10
Ads:

Bu silahları nasıl edinmişler araştırılıp greği yapılmalı. . .

28
3
yanıtYanıtla
ATİLLA:

RUSYA AND GÜRCİSTAN. . .

yanıt13
yanıt1
vtnds:

ulke iyice maflayışıp gidiyor

24
2
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

SİZ ÇUKUR İZLEDİKÇE , HERKES TE BÖYLE COŞUYO ABİİ

yanıt9
yanıt5
MİRALAY:

Bu silahları nerden buldular yelek eldiven Tam profesyonel işi

19
4
yanıtYanıtla
osman yılmaz:

sankim yunanla savaşa hazırlanır gibi silahlanmışlar

16
5
yanıtYanıtla
BUNAK:

AKLIM ALMIYO, NEDEN BU HALLER; NE EKSIK BİZDE LAAA

14
1
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Adımız müslüman fakat müslümanlığı bilmedigimiz için,yaşadığımızı müslümanlık sanıyoruz.Birde devletimiz kısasa kısas yapmadığı sürece bunlar devam eder.Kimsenin Allah korkusu kalmamış.

yanıt7
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title