28 Mart 2017 Salı 20:07
2 kişinin ölümüne neden olan zanlı tutuklandı

Manisa’nın Salihli ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra polise teslim olan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay sabah saatlerine Mithatpaşa Mahallesi Tren İstasyonu mevkisinde meydana geldi. B.Ç., henüz bilinmeyen nedenle Mesut Köklüce (44), Gamze Kızılateş (26), Salih K. (48) ve Yasin K. (40) ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. B.Ç., tartıştığı 1’i kadın 4 kişiyi de çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi’ne ve Özel Salihli Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Gamze Kızılateş Özel Salihli Hastanesi’nde, Mesut Köklüce ise Salihli Devlet Hastanesi’nde, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cinayet zanlısı B.Ç. ise olayı ardından polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen B.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Öte yandan tedavisi süren yaralılardan Salih K.nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.