Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

BAHŞILI’YA ARAÇ TAKVİYESİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı belediyesi ne çevre bakanlığından hibe edilen sulama ve arozöz amaçlı kamyon dualarla hizmete girdi.
DUALARLA FİLOYA KATILDI
Belediye başkanlığı emrinde kullanılmak üzere çevre bakanlığından gelen 13 bin litrelik ford kargo araç ile bir vatandaşın hibe ettiği As 950 marka hafriyat kamyonu hizmete girdi. Belediye önünde halka gösterilen 2 araçta İl müftü Yardımcısı Mustafa Turan,İlçe Müftüsü Hacı Osman Solmaz, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, Meclis Üyeleri ve vatandaşın katıldığı mini programda yapılan dualarla hizmete girdi.
DESTEK BEKLİYORUZ
Belediye Başkanı İbrahim Duyar, “Bizim talep ve projelerimizin başında gelen araç yardımlarında ön plana alınan Sulama ve Arozöz ihtiyacını bir nevi karşılayacak olan bu Kamyonun alınmasında büyük emekleri bulunan Değerli Millet vekilimiz Oğuz Kağan Köksal a çok teşekkür ederiz. Artık ses getirecek hizmetleri,projeleri hayata geçirmenin zamanı geldi.işte bir vatandaşımızın yine hibe ettiği bakımını bizim yaptırdığımız fen işlerinde kullanılmak üzerine verilen AS 950 Kamyon da hizmete hazır.Artık Bahşılı’mız şantiyeye dönüyor. Her yer inşaat, bir tarafta Konya kulu yolu, bir yandan gençlik ve spor il müdürlüğünün destekleri ile çok amaçlı spor kompleksi, TOKİ 4. Etap ın tamamlanması an meselesi. Orta okul temeli bitirdi katlara başladı. Halk eğitim müdürlüğü yeni binası temel çalışmaları başlıyor, arkasından bizi yol yapımlarımız, mezarlık bakımı, avlu ve giriş kemeri tamamlanıyor. Karadere tamamlandı asfaltı kaldı, yine karadere sel için yeni kanal çalışmaları DSİ nin programına girdi. İlçe girişimizin çehresi değişecek köprü ve yol çalışmasının tamamlanmasını bekliyoruz. Artık bunlar 2015 yılı çalışmaları dır. Devamı büyük bir hızla gelecek. İnşallah millet vekilliği seçimlerinde alnımızın akıyla 3-0 millet vekili çıkartıp yine rekor oy alırsak o zaman bütün projelerimizin programa alınacağını garanti edebilir.Halkımızdan büyük destek bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu