1926 Bulancakspor 5 hafta sonra güldü

SPOR 16.02.2017 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3662+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor 5 hafta sonra güldü

Bölgesel Amatör Lig'de 27 puanla 5'nci sırada yer alan 1926 Bulancakspor, 17. haftadaki Görelespor maçında, 5 hafta aradan sonra galibiyete ulaştı.
Ligde bundan önceki galibiyetini 12. haftada deplasmanda Samsun Yolspor’a karşı 7-0'lık skorla alan kırmızı-beyazlı takım, dört  beraberlik bir de yenilgiyle geçen serinin ardından Görelespor  maçında 1-0 kazanarak moral buldu. 1926 Bulancakspor’un sezon gol yollarındaki etkili ismi olan Teore Görelespor maçında tek  gole imza attı. 1926 Bulancakspor Kulübü Basın Ayhan Özman, yaptığı açıklamada, Görelespor’u  1-0 yenerek 3 puan aldıkları ve Görelespor’dan 2 puan öne geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. 'Deplasmanda oynayacağımız  Ortaköy Bld. Şapinuvaspor maçı öncesi böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı' diyen Özman, futbol olarak belki taraftarları tam olarak memnun edemediklerini ancak oyuncularının hırslı mücadelesinin maç sonrası taraftarlarca alkışlandığını vurguladı. Futbolun skor odaklı bir oyun olduğunun altını çizen Özman, "Kaleciden en uç elemana kadar takım olarak savaşan, kazanmak için terini son damlasına kadar akıtan bir kadroya sahibiz. Bu istek ve arzu, yakın zamanda güzel futbolu da beraberinde getirecektir. Taraftarlarımız bu takıma güvenmeye ve desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.
Bölgesel Amatör Lig'de 27 puanla 5'nci sırada yer alan 1926 Bulancakspor, 17. haftadaki Görelespor maçında, 5 hafta aradan sonra galibiyete ulaştı.
Ligde bundan önceki galibiyetini 12. haftada deplasmanda Samsun Yolspor’a karşı 7-0'lık skorla alan kırmızı-beyazlı takım, dört  beraberlik bir de yenilgiyle geçen serinin ardından Görelespor  maçında 1-0 kazanarak moral buldu. 1926 Bulancakspor’un sezon gol yollarındaki etkili ismi olan Teore Görelespor maçında tek  gole imza attı.
1926 Bulancakspor Kulübü Basın Ayhan Özman, yaptığı açıklamada, Görelespor’u  1-0 yenerek 3 puan aldıkları ve Görelespor’dan 2 puan öne geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi. 'Deplasmanda oynayacağımız  Ortaköy Bld. Şapinuvaspor maçı öncesi böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı' diyen Özman, futbol olarak belki taraftarları tam olarak memnun edemediklerini ancak oyuncularının hırslı mücadelesinin maç sonrası taraftarlarca alkışlandığını vurguladı.
Futbolun skor odaklı bir oyun olduğunun altını çizen Özman, "Kaleciden en uç elemana kadar takım olarak savaşan, kazanmak için terini son damlasına kadar akıtan bir kadroya sahibiz. Bu istek ve arzu, yakın zamanda güzel futbolu da beraberinde getirecektir. Taraftarlarımız bu takıma güvenmeye ve desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.