Hande Kazanova 19 Temmuz haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

19 Temmuz haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta parasal işlerinizin üzerine düşeceksiniz. Perşembe günü ve sonrasında kendinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstereceksiniz. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif bu hafta sizi bulutların üzerine uçurabilir. Ya da bir sanat işi sizi mutlu edecek. Bir diğer olasılıkta çocuk isteyenler için devreye girebilir. Cumartesi günü gerçekleşen Kova dolunayı çevre değişimlerini karşınıza getirebilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı olayları yeniden ele alacaksınız. Bu alanda yeni kararlar ve oluşumlar karşınıza gelirken, çevreniz değişebilir veya önemli iş bağlantıları kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta ilişkiler görünür olurken Perşembe günü itibarıyla, kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermeye başlıyorsunuz. Bu bir ay boyunca aileniz her şeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Yine 3 hafta boyunca aşkta, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkileriniz size yol gösterebilir. Cumartesi günü iş ve kariyer hayatınızda oluşan dolunay, hem aile hayatınızda, hem de iş alanlarınızda önemli bazı yeni kararlar almanızı sağlayacak. Onlara göstermeniz gereken ilginizi başka bir işe veya alana kaydırmak durumunda kalabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatında da önemli olaylar cereyan edebilir.

İkizler Burcu: Bu hafta itibarıyla kendinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Bu dönem boyunca telefonunuz hiç durmayabilir, yakın çevrenizde bulunan insanlarla temas halinde olabilirsiniz. Yine bu hafta iletişim, bilgisayar, reklam, satış işleriniz varsa oldukça şanslı etkileriniz olacak. Bu tarihte Venüs, ev, aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat, dekorasyon, boya, badana işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz. Cumartesi günü oluşan dolunay, seyahat, eğitim, medya ve uzak akrabalarınızla ilgili konuları hayatınıza taşıyabilir. Gerek yakın çevreniz, gerekse uzak çevrenizde hassas birkaç gün geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Bu hafta itibarıyla para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü ortaklaşa para evinizde bir dolunay oluşacak. Parasal konularda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, hoşunuza gitmeyebilir ya da eşinizin hayatında önemli değişimler olabilir. Parasal konularda yeni adımlar atabilir, ortaya çıkacak bir sorun karşısında iyimserliğinizi koruyabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu hafta itibarıyla düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Düşündüklerinizi hayata geçirmek, istediklerinizi yapabilmek adına kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Yine bu hafta para evinize giren Venüs, 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkileri karşınıza getirecek. Cumartesi günü oluşan dolunay, sizi en çok evlilik, aile ilişkileriniz ve birebir ilişkilerinizde etkileyecek. Bu dönem çözüm arayışınız yüksek olabilir. İlişkinize dair önemli bir kararı başlatabilirsiniz. Partnerinizin hayatındaki değişimlerden siz de etkilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta itibarıyla bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Maneviyatınız çok kuvvetli ve hayat sizi birçok olumsuzluklardan koruyacak. Venüs sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor ve sizi kendinizi yenilemek ve göstermek için harekete geçirecek. Özel ilişkilerinizde açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale gelebilir. Cumartesi günü oluşan dolunay, iş ve hizmet alanlarınızda bazı sorunlara neden olabilir. Enerjiniz bu aralar düşük olacağından, ertelediğiniz işler ve yapmanız gerekenler üzerinizde baskı oluşturabilir. Ya da düşündüğünüz, hayal ettiğiniz işlerin ve konuların karşınıza geldiğini görebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bu haftayla beraber kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde göstermeye başlıyorsunuz. Arkadaş ve sosyal çevrenizden alacağınız güzel teklifler hayatı size kolaylaştırabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu ve şanslı göreceksiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin. Cumartesi günü oluşan dolunay, aşk hayatınızda, eğlence konularında, varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde bazı hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Vereceğiniz kararlar arkadaşlarınızın hoşuna gitmeyebilir ya da aşk karşınıza sosyal ortamlarda gelebilir.

Akrep Burcu: Bu hafta kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi iş alanında göstermek isteyebilirsiniz. Yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve adeta toplum içinde ışıldayacaksınız. Yine Venüs, sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda 3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Organizasyonlar, davetler, kalabalık yerler içinde olacaksınız. Cumartesi günü oluşan dolunayda aile hayatınızda önemli kararlar oluşabilir. Tam da işinize önem vermeniz gerekirken bu dolunay ailevi konuların öne çıkması söz konusu olabilir. Taşınma, yer değiştirme gibi etkileriniz gündeme gelebilir.

Yay Burcu: Bu haftayla beraber Venüs sizin kariyer ve iş alanınızı aydınlatmaya başlayacak. Kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bu dönem patronlarınız ve üstlerinizle konuşmayı planlıyorsanız kesinlikle yapmalısınız. Ayrıca seyahatler, eğitim alanları, yabancılarla yapılacak olan işler önem kazanıyor. Bu dönem geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanabilir. Cumartesi günü oluşan dolunayda algınızı yakın çevrenizde olan bitene çevireceksiniz. Fikirsel olarak huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Bazen düşüncelerinizde ne kadar sabit ve inatçı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Maddi konularda gerginlikler devrede olabilir veya kafanıza parasal bir konu takılı olabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta Venüs, sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Ayrıca müşterek para işleriniz önem kazanırken hayatın gizemli yönlerine merak salabilirsiniz. Önemli parasal işlerinizi ele almanın tam zamanı. Cumartesi günü devreye giren dolunay sizi en çok parasal alanda etkileyecek. Parasal konularda ortaklaşa hareket etmeniz gerekirken, kendi başınıza karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönem parasal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Önemli bir maddi sorumluluk üstünüze binebilir.

Kova Burcu: Bu haftayla beraber ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınız 3 hafta boyunca ön planda olmaya başlayacak. Alacaklarınızı tahsil edebilir, maddi sıkıntılarınızı aşmanın yollarını bulabilirsiniz. Özel hayatınıza, ilişkilerinize odaklı olacağınız bu dönem ortaklıklar ve iş birlikleri size çok şey kazandırabilir. Cumartesi günü oluşan dolunayda kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Partnerinizin hayatında alacağı bazı kararlar sizin hayatınızı ve kararlarınızı da etkileyecek. Bu dolunayda sağlığınız ve kendi hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz.

Balık Burcu: Bu hafta itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Diğer taraftan ilişkiler hayatınızda önem kazanırken, ilişkiye adım atma, sevdiğiniz varsa onunla beraber bütünleşmek önemli olabilir. Cumartesi günü oluşan dolunay, bazı olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenize neden olabilir. İş alanlarınızda ve sağlığınız konusunda bazı hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir, bu da yoğun iş temponuzda bazı sorunları karşınıza getirebilir. İşinizle ilgili alanda önemli bir karar alabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder