19 Mayıs'ta bando şehir turu atarak konser verecek

19 Mayıs'ta bando şehir turu atarak konser verecek
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Belediye Bandosu'nun şehir turu atarak konser vereceğini açıkladı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşamı Belediye Bandosu'nun...

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Belediye Bandosu'nun şehir turu atarak konser vereceğini açıkladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı akşamı Belediye Bandosu'nun belli bir güzergahta gezerek konser verdiğini, şehrin sadece belli bir bölgesini gezebildikleri için çok fazla eleştiri aldıklarını söyleyen Belediye Başkanı Gürkan, 19 Mayıs'ta bandonun iki gruba ayrılarak iki ayrı araçla tüm bölgeleri gezeceğini söyledi. Gürkan, "23 Nisan'daki eksiğimizi telafi etmiş olacağız. Ben şimdiden ülkemizin kurucusu, milletimizin kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim doğum günümdür' de dediği, 19 Mayıs Samsun'a çıkışının yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum. Gençlerimizi de tebrik ediyorum. Atatrk'ün dediği gibi, cumhuriyet onlara emanet." dedi.