Niğde Valiliğince,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının kutlama törenleri bugün coşkulu biçimde gerçekleştirilecek.

Kutlama törenleri, “Gençlik ve Halk Yürüyüşü”, “Çelenk Sunma Programı”, “Kutlama Programı” ana başlıkları altında yapılacak. “Gençlik ve Halk Yürüyüşü” bugün saat: 09.50’da Derbent-Ömer Halisdemir Meydanı güzergahında düzenlenecek.  Çelenk Sunma Programı saat: 10.15’de Niğde Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Çelenk sunma töreninde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 99. Yıldönümü kutlama törenleri bugün saat: 10.45’de 5 Şubat Spor salonunda başlayacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan tarafından yapılacak.

Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençlik Ataya cevabının okunmasının ardından 2017-2018 sezonu Ulusal ve Uluslar arası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Halk oyunları, 19 Mayıs Adli şiirin okunması,  jimnastik, Taekwondo gösterisiyle sona erecek.

 
Editör: TE Bilişim