19 Mayıs Çelenk Sunma Töreni düzenlendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

19 Mayıs Çelenk Sunma Töreni düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saat 09.00'da başlayan çelenk sunma programında ilk olarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız söylendi.

Çelenk sunma törenine, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyithan Dağıstanlı ve Siyasi parti yöneticileri ile üyeleri katıldı.

AKŞAM PROGRAMI 19:00’DA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla SAAT 19:00’da başlayacak olan akşam programında ise Üstü açık ve ses sistemi bulunan araç ile halkı balkonlara davet eden o güne özel bestelenmiş marş eşliğinde ilçeden seçilecek 4 sporcu gencin (sosyal mesafelerini koruyarak ve maskeli şekilde) bayrak sallayarak eşlik edeceği ilçe turu düzenlenecek. Saatler 19:19’u gösterdiğinde de tüm balkonlardan İstiklal Marşımız söylenecek akabinde Gençliğe Hitabe okunacak