WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

19 Eylül Gaziler Günü

Bu haber 19 Eylül 2019 - 16:25 'de eklendi ve 2.513 kez görüntülendi.

19 Eylül Gaziler Günü, düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

İlk olarak protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şubesi üyeleri, ve vatandaşlar ile birlikte Karabük Belediye Bandosu eşliğinde Fevzi Fırat Caddesinden Kent Meydanı Atatürk Anıtı’na kadar kortej yürüyüşü yapıldı.

Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen çelenk sunum törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Karabük Vali Yardımcısı Barboros Baran, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı, Harp Malulü Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Karabük Şube Başkanı Sabri Özer, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, gaziler ve yakınları ile öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karabük Şube Başkanı Sebahattin Çorbacı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam eden program şiirlerin okunmasının ve protokol konuşmalarının yapılması ile son buldu.

 

19 Eylül Gaziler Günü programında daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gaziler onuruna Polisevi’nde düzenlenen yemekte protokol üyeleri, gazi ve gazi yakınları ile bir araya geldi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.