19 Ekim Terazi Yeniayı

AstroMah yazdı

19 Ekim 2017 09:30
A
a
Sütiş Eskişehir
Yeniay yeni enerjiler getirir, yeni başlangıçlar için uygundur. Ama tam kavuşum anı değil de Ay’ın Hilal fazını beklemek daha münasiptir. Başlayan her enerji sorunsuz büyür.
Terazi burcu Yeniay’ı 19 Ekim saat 22.12 civarlarında gerçekleşecek.  Kavuşum halindeki Güneş-Ay ikilisinin hemen yanı başında, Jüpiter-Merkür kavuşum yapıyor. 10 Ekimde, Akrep burcuna giriş yapan Jüpiter’in bu kavuşumu, Yeniay etkisini büyüteceği, artık İlahi Adalet sürecinin start aldığının göstergesi gibi. 
Akrep’te olan Jüpiter derinlik verir, sezgileri keskinleştirir, gizli kalmış her şeyi büyüterek açığa çıkarır, sırları ortaya döker, gizemli konularda artış ve kabulleniş yaşatır. Bulunduğu ev de göz önüne alırsa, sanatçıların gizli kapaklı konularını aydınlatacağı sinyalini veriyor. Bunların ortaya çıkmasına yardım etmek için, Yeniay karşısına Uranüs gelmiş durumda. Gönüllü olarak, değişimleri aniden ve sarsıcı olarak tetiklemeyi bekliyor.
Gökyüzünde büyük ateş üçgeni, Kuzey Ay Düğümü, Satürn ve Uranüs arasında. Uranüs’ün retrosu ve Yeniay’a kafa tutan yeri nedeniyle, ortamlar aniden parlayacak enerjiye sahip.
Venüs Terazi'deki seyrine devam ederken, Mars’tan uzaklaşıyor. Yani ikili ilişkilerdeki büyü bozuluyor. Herkes kendi gerçekleriyle yüzleşip, karşımızdaki herkesle restleşme getirebilir. Tabi bu etkiler herkesin natal haritasındaki yerleşimlere göre tetiklenecektir. Yani, gezegenleri 0-10 derece arasında olan birisini daha erken etkilerken, 20-30 derece arasında olan birisini birkaç hafta sonra etkiler.
Ay menzili olarak; El-Gafr Menzili (الغفر). Her konu için güzel etkiler barındıran bir menzil. En olumlu menzillerden biridir. Ay bu menzilde iken doğanlar, mutlu ve bolluk içinde sürecek bir evlilik yapabilir. 
Yeniay’ın yükselen burcu, Yengeç burcu. Yani aile kavramı, çocuklar, milli hassasiyetler gündeme gelebilir. Ülkemizin de Yükselen burcu Yengeç. Yani, ülkemizi çok etkileyecek gelişmeler olacaktır. Gizli saklı yapılan anlaşmalar ve ortaklıklar ortaya çıkabilir.
Ülkemizin Natal Ay’ı İkizler’de ve Yeniay ile çok güzel açısı var. Sanat ve sanatçılar, gençler ve çocuklar, eğlence dünyası, medya, spor ve sporcularla ilgili konularda sevindirici haberler alabiliriz. Medyatik isimlerin ani evlilik haberleri gelebilir.
Ülkemizin Satürn ve Merkür’ü Terazi’de Arcturus kavuşumlu. Arcturus iyicil bir yıldız da olsa Satürn’le kavuşumu nedeniyle kısıtlanma getiren bir enerji. Transit Arcturus yine kavuşum halinde. 5.evde ne gibi gelişmeler olabilir? Sanat, eğlence dünyası, gençler ve medya ile ilgili konularda yasal düzenlemeleri ve yasakların artışını işaret edebilir.
 Transit Satürn ile askeri hareketliliğin ve harcamaların artarak devam edeceği görünüyor. Ferdi haritalarımızda, sağlık açısından kemik kırıkları ve diş rahatsızlıklarına dikkat etmeliyiz.
Ülke olarak maddi konularla sınanacağımız bir dönem kapımızda. Altından kalkamayacağımız borçlanmalar yapmamaya, kaynaklarımızı dikkatli tüketmeye dikkat etmeliyiz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi