Filiz Özkol 19 Ekim 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

19 Ekim 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Yaşam savaşı verilen her sürecin sonunda kilitlenebildiğimiz tek bir yer var; sağlığımız. Koşulların sürekli değiştiği ve günlük hayatın stresini atabildiğiniz sohbet ortamları sizi mutlu ediyor.

BOĞA: Zamanla edindiğiniz deneyimlerinizi yapı taşı gibi kullanıp yükseliyorsunuz. Bu nedenle gerekli bağlantıları nasıl kuracağınızı biliyorsunuz. Çevreyle ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz.

İKİZLER: Kısa bir zaman dilimine özel anlık bir konuya takılıyor, stratejik öneme sahip ve günün büyük bir kısmını ayırmanız bazı işleri göz ardı ediyorsunuz. Hobi niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlara dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncel olaylar sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda fikir yürütmek için kendinizi zorlamayın.

ASLAN: Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. İpler elinizde olmasa da çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı ılımlı hale getirin.

BAŞAK: Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın dozajını iyi ayarlamalısınız. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki, o da bir an donup kalıyor. Yaşamda kurulan sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek.

TERAZİ: Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz, işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisiz kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi toplayın. Güven önemli.

AKREP: Maddi konularda akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunulan durum ne gerektiriyorsa onu yapıyorsunuz. Tevazu içinde hareket ettiğiniz zaman, hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz. Dikkatli olun.

YAY: Maddi konulardaki değerlendirmeniz son derece göreceli. Bir an değerli olan, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Performansınızı yansıtacak konu ile ilgili olarak gerekli ihtimamı göstermediniz.

OĞLAK: Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel birine özlem duymanız gerekmiyor. Gerekli esnekliği gösterip eleştirmezseniz zaten istediğiniz kişi çok yakınınızda. Keyifli vakit geçirmek için uyumlu olmalısınız.

Haberin Devamı

KOVA: Hislerinizin kaybolduğunu düşünüp panik yapıyorsunuz. İsteklerinizi geniş bir alana yayarak yaşamak yerine, daha dar bir alanda yapmaya çalışsanız, mutlu olduğunuz anların sayısı artacak, hayal kırıklıklarınız azalacak.

BALIK: Asıl zor olanın, iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutum içinde bulunuyorsunuz, duygusal dengeniz alt-üst oluyor. Kararlı olun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder