Emniyet Personeli

19. Dönem POMEM PÖH Sözlü Sınav Mülakat Tarihleri Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı, 23 Şubat 2017’de PÖH adaylarının merakla beklediği özel harekat polisi alımı mülakat tarihlerini açıkladı. Polis Akademisi’nin duyurusuna göre; PÖH mülakat sınavları 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacak.

Adaylar mülakat tarihi ve yerlerini www.pa.edu.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ile sorgulayabilecekler. Sorgulama işlemleri 25 Şubat 2017’de başlayacak.

Polis Akademisi’nin konuya ilişkin duyurusu şöyle:

” Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM   Mülakat Sinavi 27 Şubat 2017 Tarihinde Başlayacaktir.

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak  Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. “

KAMUPERSONELİ.NET

Bir Yorum

  1. Hayırlı uğurlu olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah arkadaşlar

  2. Neden polis alımları orta okul olmuyor ben lise dengi yim fizik yeterli sınavım başarılı Tek dileğim polis olmak

  3. Merhaba 2 yillik Bilgisayarli muhasebe önlisans mezunuyum.2016 kpss sinavindan 62 puan aldim.Neden hicbir memurluk alaninda basvuru yapamiyoruz.Memur olma hakkimiz yokmu.

  4. 35 yaşından sonra ölelimmi yani neden hiç bir kurum yaş konusunda esneklik göstermiyor.yaş sınırı kaldırılsın lütfen

  5. arkadaslar acaba saniye 52 ye filan uzatılmıs olabilirmi bir bilgi alan filan varmı

  6. 23 bin geçmiş ama yakınları fetö veya başka bi yere üyelik olanlar elenmiş dediler

  7. Ben isletme mezunuyum 99.9 puanı alabilirsem atanmayı bekliyorum

  8. Bayan alinlar da gerceklesir umarim bumdan sonra .taninan hakkimizi tekrar istiyoruz lütfen

  9. 43 bin kisi gecti mulakattan . Secim sonrasi aciklanicak diye düşünüyoruz bizde beklemekteyiz . Bayan alimlari var evet ama lisans mezunu düz polis olarak var özel harekat icin bayan alimi yapilirmi bilmiyoruz boyle bir duyum almadik