18 MART MESAJLARI

18 MART MESAJLARI

MHP, CHP, İYİ PARTİ VE AK PARTİ ADAYLARINDAN...

 "Çanakkale Zaferi; vatan topraklarını korumak için şahlanan Türk ulusunun muhteşem bir destanıdır.
    Dönemin en güçlü ordularına sahip işgalci devletlere karşı kazanılmış; ?ÇANAKKALE GEÇİLMEZ? gerçeğini tarihe altın harflerle yazdıran binlerce şehidimizin kanlarıyla yazdığı eşsiz bir tarihtir.
   Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü´nde; bir kahraman olarak ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi minnetle, rahmetle ve saygıyla anıyor, Çanakkale Zaferi´ni kutlamanın kıvancı içerisinde, sevgi ve saygılarımı sunarim...

Baha YUNUSOĞLU

CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı


"Çanakkale, istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, fedakarlıkların, zalimlere karşı bir kez daha canla, kanla, var olma mücadelesi mührünün vurulduğu, tarihe kazındığı yerdir. Azmin ve imanın teknolojiye galebe çaldığı tarihte eşine çok az rastlanan bu büyük destan, namusu bildiği vatanının ve milletinin bekası için şehadete susamışçasına, gözlerini kırpmadan canlarını vermeyi göze almış yüz binlerce kahramanın eseridir. Bu vesileyle bir kez daha Şehitleri Anma Günü´nü ve Çanakkale Zaferi´nin dönümünü kutluyor, bütün şehitlerimizi minnetle, rahmetle ve saygıyla anıyorum." 

Oktay Coşkun

MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı

 


 Çanakkale, Türklerin bağımsızlığı için nasıl destan yazdığını, vatana bayrağa inanca olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdiği yer. Atalarımız Çanakkale´de vatanı için canlarını vererek tarih yazmıştır. Bugün bu topraklar üzerinde bayrağımız dalgalanıyorsa, atalarımızın orada kanını ve canını vermesiyle olmuştur. Mutlaka her vatandaşımızın Çanakkale´yi ziyaret edip, bu vatanın hürriyetinin bedelinin neyle ödendiğini görmesi gerekiyor. Efeler Belediyesi olarak düzenlediğimiz kültür gezileri kapsamındaki Çanakkale gezimiz ile vatandaşlarımıza atalarımızın tarih yazdığı mekanları görme imkanı sağladık. Tüm bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

Hikmet Aydın

İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı

 


 

Milletimizin zamanının en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğu büyük bir mücadeledir. Türk´ün yenilmezliğini, Mehmetçiğin azim ve iradesini aynı zamanda centilmenliğini tüm dünyaya göstermiş olması açısından da oldukça önemlidir. Bu gün bizlere, Çanakkale´de, kahramanca savaşan, vatanımızı kanıyla, canıyla müdafaa eden şehitlerimizi ebediyen şükranla hatırlamak, şehitlerimizin aziz emaneti olan ülkemizi korumak, maddi ve manevi bütün değerlerimizi daha yükseğe taşımak için çalışmak ve üretmeye devam etmek yakışmaktadır. Çanakkale Zaferi´nin 100. yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.
Gürbüz Arpaçay
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayı