1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 18 Mart Çanakkale Zaferi
18 Mart Çanakkale Zaferi

18 Mart Çanakkale Zaferi

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle mesaj yayımlayarak, Çanakkale Zaferi’nin ulusal bağımsızlık ve var olma mücadelesinin başlangıcı olduğunu söyledi.

A+A-

Başkan Ağçay, “Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir ulusun destanıdır  diyerek şunları belirtti :

"Atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanımızı, her türlü iç ve dış tehdide karşı savunurken bir an olsun gözlerini kırpmadan canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Milletimizin gönlünde daima en mukaddes yerde bulunan aziz şehitleri miz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir.

Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü aziz şehitlerimize borçluyuz. Üzerinde huzur ve güvenle yaşadığımız kutsal vatanımız için canlarını feda eden kahraman askerlerimizi, polisimizi ve tüm güvenlik güçlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken bu anlamlı gün vesilesiyle tüm vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve aziz milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü'nü tebrik ediyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.