Görüş Bildir
Haberler
17 Yaşındaki Genç Kız Sokak Ortasında Darp Edildi, Şikayetçi Olmadı: 'Kıskandığı İçin Dövdü'

etiket 17 Yaşındaki Genç Kız Sokak Ortasında Darp Edildi, Şikayetçi Olmadı: 'Kıskandığı İçin Dövdü'

Bursa'da, sokak ortasında yaşanan kadına şiddet olayından sonra harekete geçen polis, dövülen 17 yaşındaki N.D. ile saldırgan İsmet T.'ye ulaştı. Genç kızın 1 yıldır erkek arkadaşı olan İsmet T., gözaltına alınırken, N.D., 'Yürürken bir erkeğe baktım. Kıskandı ve şiddet uyguladı. Şikayetçi değilim' dedi. İsmet T., serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Yıldırım Anadolu Mahallesi’ndeki bir ambalaj firmasının sahibi Ö.D., perşembe sabahı, iş yerine gireceği sırada yerde kan izleri olduğunu fark etti. Güvenlik kameralarına bakan Ö.D., genç bir kızın, bir erkek tarafından sokak ortasında dövüldüğünü gördü. Görüntüleri izleyen iş yeri sahibi olayı polise bildirdi.

Polis şiddete maruz kalan genç kızı tespit etti

Polis şiddete maruz kalan genç kızı tespit etti

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri de adrese giderek çalışma başlattı. Görüntüde, genç bir erkeğin, bir genç kızı tokatlayıp, dizi ile karnına vurduğu tespit edildi. Bölgede araştırma yapan polis, şiddet mağduru genç kızın N.D. olduğunu belirledi. Yakın bir bölgede bulunan N.D., evine götürülerek, ailesine teslim edildi.

Baba Osman D. yaşananları bilmediği için bir şikayetçi olmadı

Baba Osman D. yaşananları bilmediği için bir şikayetçi olmadı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ancak bir gün sonra güvenlik kamera görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Büyük infiale neden olan görüntülerin haberlere de konu olması üzerine baba, kızının yaşadığı şiddet olayını gördü. Bunun üzerine de şikayetçi oldu.

"Bir anlık kıskanması nedeniyle bana vurdu"

"Bir anlık kıskanması nedeniyle bana vurdu"

Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesine başvurulan N.D. kendisini döven kişinin bir yıldır görüştüğü İsmet T. (24) olduğunu söyledi. Polis, İsmet T.'yi evinde gözaltına aldı. Ancak N.D. ifadesinde, 'İsmet ile Vişne Caddesi üzerinde yürüyorduk. Bu sırada yanımızdan bir erkek geçince baktım. Bunun üzerine İsmet, ‘Adama neden bakıyorsun?’ diyerek, beni kıskandığı için vurmaya başladı. Daha sonra da dizleriyle karnıma vurdu. İsmet T., benim 1 yıllık erkek arkadaşım. Bir anlık sinirlenmesi ve kıskanması nedeniyle bana vurdu. Davacı ve şikayetçi değilim' dedi.

Uyuşturucudan kaydı ortaya çıktı

Uyuşturucudan kaydı ortaya çıktı

İsmet T., sorgusunun ardından, genç kızın da şikayetçi olmaması üzerine savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İsmet T.’nin uyuşturucu suçundan  poliste kaydı olduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
762
217
75
45
27
18
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sensizsinema

Seni yetiştiren anneye babaya, verdikleri emeğe yazık. Gözünün içine bakarak büyüttüğün, sakındığın kızını yollarda dövüyorlar o da hak ettim diyor. Bu kadar... Devamını Gör

poison ivy

"ne olmuş, nasıl olmuş, kötü mü olmuş?" yorumu yapmayacağım, bakın ben sadece olacakları söyleyeyim: bu salak kız gider bu gudubet herifle evlenir. karnından... Devamını Gör

Sedat Yılmaz

kızı korumak için adamla kavga etsek, biz bıçaklandığımızla kalırdık, kız yine şikayetçi olmazdı. yardım etmesek sosyal medyada ''kız şiddet görürken kimse y... Devamını Gör

El Anonimo

maalesef mükemmel bir yorum gerçekten...