Görüş Bildir
Haberler
17 Yaşındaki Genç Kız, Müge Anlı'da Annesini Korumak İçin Babasını Öldürdüğünü Söyledi

etiket 17 Yaşındaki Genç Kız, Müge Anlı'da Annesini Korumak İçin Babasını Öldürdüğünü Söyledi

ozcanmine
15.02.2019 - 13:53 Son Güncelleme: 15.02.2019 - 16:29

Yaklaşık olarak 12 yıldır ekranlarda olan ve cinayetten kaçırılmaya pek çok olayı aydınlatan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Afyonkarahisar'da Abdullah Gazi A.'nın kaybolmasının ardından programa katılan Kıymet A., 10 gündür eşine ulaşamadığını belirtti. Arama çalışmaları sürerken, 17 yaşındaki kızları Gizem A., 14 Şubat 2019 tarihli programda babasının annesine silah çektiğini, araya girdiğini, babasını çıkan arbedede yanlışlıkla vurarak öldürdüğünü ve daha sonra cesedi annesiyle beraber tandırda yaktığını söyledi. Anne Kıymet A. ve kızları Gizem A. gözaltına alındı.

Abdullah Gazi A., 18 Ocak günü ortalıktan kayboldu. 10 gün sonra Kıymet A., polise kayıp ihbarında bulundu.

Abdullah Gazi A., 18 Ocak günü ortalıktan kayboldu. 10 gün sonra Kıymet A., polise kayıp ihbarında bulundu.

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde dini nikahlı eşiyle beraber yaşayan Abdullah Gazi A., 18 Ocak günü ortalıktan kayboldu. Kaybolmasından 10 gün sonra dini nikahlı eşi Kıymet A., polise kayıp ihbarında bulundu. Gelen ihbar üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, Abdullah Gazi A.'ya ait herhangi bir ize rastlamadı.

Abdullah Gazi A.'nın kardeşleri programa katılarak, Abdullah Gazi A.'nın kaybolmasının arkasında Kıymet A.'nın olduğunu öne sürdüler.

Müge Anlı, Kıymet A. ve kızları Gizem A.'yı programına davet etti.

Müge Anlı, Kıymet A. ve kızları Gizem A.'yı programına davet etti.

Küçük kızları A.A. karakola giderek annesinin babasını öldürdüğünü ifade etti, anne Kıymet A., suçlamayı kabul etti.

Olayla alakalı sır perdeleri yavaş yavaş aralanırken, Kıymet ve Abdullah Gazi A.'nın 14 yaşındaki küçük kızları A.A. karakola giderek annesinin babasını öldürdüğünü ifade etti. 

Bunun üzerine programa katılmak için İstanbul'da olduğu belirlenen Kıymet A., İstanbul polis ekiplerince gözaltına alındı ve Abdullah Gazi A.'yı öldürdüğünü söyledi.

Kıymet A., verdiği ifadede Abdullah Gazi A.'yı öldürdüğünü, daha sonra cesedi arka bahçelerinde bulunan tandırda yaktığını belirtti. Bunun üzerine polis ekipleri, ev ve tandırda buldukları battaniye, koltuk parçaları, halı, örtü ve paketleri incelemek üzere Emniyet'e götürdü.

Gizem A., babasını kendisinin öldürdüğünü annesinin ise suçu üstlendiğini söyledi: "Araya girdiğimde silah patladı"

Soruşturma devam ederken Müge Anlı'ya konuşan 17 yaşındaki Gizem A., babasını kendisinin öldürdüğünü annesinin ise suçu üstlendiğini söyledi. Daha fazla dayanamayarak suçunu itiraf ettiğini belirten genç kız, 'Babam sürekli cezaevine girip çıkıyordu, eve sevgililerini getiriyordu bizi de hiç kale almıyordu. Annemi sürekli testereyle dövüyordu biz 'Yapma' dediğimizde kardeşimle beni de dövüyordu. Olayın yaşandığı gün babam eve alkollü geldi. Annemin başına silah dayayarak senet imzalamasını istedi. Annem kabul etmeyince arbede çıktı. Araya girdim silah patladı ve babam yere yığıldı' dedi.

"Babam değil de annem ölseydi bize kimse bakmazdı"

Gizem A., daha önceleri babasının arkadaşının kendisine tacizde bulunduğunu, babasının ise şikayetçi olmamasını istediğini söyledi. Buna rağmen tek başına giderek şikayetçi olduğunu belirten Gizem A., kurtulmak için kardeşiyle beraber Çocuk Esirgeme Kurumu'nda kalmak istediklerini de belirtti. 

Yaşanan olaydan dolayı son derece pişman olduğunu söyleyen Gizem A., 'Arkadaşlarımın babasıyla arası çok iyiydi. Ben de bazen gidip 'Babacığım nasılsın?' demek istiyordum ama hiçbir zaman sevgiyle bakmadı bize. Böyle olsun istemezdim. Kim babasını öldürmek ister ki? Babam değil de annem ölseydi bize kimse bakmazdı ama şimdi annem kardeşime bakabilir' dedi.

Adliyeye sevk edildiler.

Adliyeye sevk edildiler.

Programdan sonra gözaltına alınan Gizem A., İstanbul'daki ilk sorgusunun ardından Afyonkarahisar'a sevk edildi. Kıymet A. ile kızı Gizem A., yapılan işlemlerin ardından sabah saatlerinde Çay Adliyesi'ne sevk edildi.

"Böyle olduğunu bilseydim işlemezdim"

Program sırasında her zaman adaletten yana olduğunu belirten Müge Anlı ise gözyaşlarına hakim olamadı. 'Bilseydim böyle bir konuyu asla işlemezdim' diyen Müge Anlı, 'Belki de yanlış bir tabir olacak ama böyle olduğunu bilseydim ben de saklardım. Ortaya çıkınca ben de ceza alırdım' diyerek genç kızın yaşadığı travmayı gözler önüne serdi.

Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Taytak da programa bağlanarak konu ile ilgileneceğini belirtti.

Kaynak: İHA, DHA 

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emine Ata

admin malı olayı yanlış yazmışsın millette saydırıyor neden çıkmışlar programa diye. ölen adamın kardeşleri çıktı kadında şüpheleri üzerinden atmak için geld... Devamını Gör

Emine Ata

Ahmet Kural Sıla’yı darp etti diye yıkılan mahkemeler neden salıverdi bu adamı dosyada bulunan suçlara rağmen? sıla kadın da bunlar değil mi. allah belanızı ... Devamını Gör

sanane banane

genç bir kızın hayatı bir pislik yüzünden kararmamali.