radyo
radyo

EKONOMİ

17 BİN TL DOLANDIRILAN KADIN PARASINA KAVUŞTU

17 bin TL dolandırılan kadın parasına kavuştu

30 Eylül 2019 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.390 kez okunmuştur

17 BİN TL DOLANDIRILAN KADIN PARASINA KAVUŞTU
17 BİN TL DOLANDIRILAN KADIN PARASINA KAVUŞTU

İzmit’te yaşayan ev hanımı Nermin Ergün’ün hesap ekstresini kontrol ettiğinide hesabından bilgisi dışında bir oto lastik ve yıkama firmasına 17 bin TL aktarıldığını görmesi üzerine ilgili firmayı aramış, firma yetkili ise bir şahsın telefon ile dükkanı arayıp kart bilgilerini vererek  17 bin TL tutarında kamyon lastiği aldığını anlatmıştı. Ergün bilgisinin dışında olduğunu söylemesi üzerine firma sahibi güvenlik kamera görüntüleri ile birlikte savcılığa giderken, Ergün ise önce bankaya başvurmuş; bankanın kendi sorumluluk alanlarında olmadığını belirtmesine tepki göstermesinin ardından soluğu adliyede almıştı.

MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİ

Ergün, geçtiğimiz gün savcılığa giderek bilgisi dışında harcama yapan şahıs ya da şahıslardan, oto lastik ve yıkama firmasından ve harcamalara ilişkin kendisine bilgi vermediğini iddia ettiği gerekçesiyle görevini kötüye kullandığını belirten bankadan şikayetçi oldu. Savcılık tarafından söz konusu bankalara tebligat gönderilirken, 17 bin TL’sini almak için 17 bin TL borcunu ödemesi gereken Nermin Ergün bir an önce mağduriyetinin giderilmesini talep etmişti.

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMEYECEK

Gazetemizin duyurduğu haber sonrasında 17 bin TL’lik işlem yapılan banka, parayı Nermin Ergün’e iade etti. Ergün, mağduriyetinin bir kısmının giderildiğini belirtirken, firma yetkilisinin de mağdur olduğunu; bu yüzden şikayetini geri çekmeyi düşünmediğini belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑