ANADER’in Genel Başkan Yardımcısı iş adamı Hasan Akyasan, TAKA Gazetesine 16 Nisan ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Akyasan, Trabzon’da güçlü bir evet sesi duyduklarını söyleyerek şöyle dedi: 

‘Zaman zaman bazı kardeşlerimiz 18 madde ile ilgili endişelerini dile getiriyorlar. Onlara şunu söylüyorum, 15 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor. Recep Tayyip Erdoğan. Bu milletin, bu devletin aleyhine tek icraatı varmı? yok. Temel olarak milleti  kalkındırdı, devleti güçlendirdi. 16 Nisan’da evet dendikten sonra Devletimiz bir o kadar daha güçlenecektir. 

Abdulhamit’i devirenler, Tayyip beyi deviremediler. Uğraştılar. Son  olarak Avrupa’nın feveranı budur. Tayyip beyin ve ülkemizin güçlü bir yönetim modelini uygulamasının önüne gçemek istiyorlar. Allahın izni ile başaramadılar ve başaramayacaklar. 

Türkiye önünü açtı. Türkiye 17 Nisan günü daha da huzurlu olacaktır. Bütün değerler evet e olumlu tepki verecek ve piyasalar daha da rahatlayacaktır. Türk milleti bugüne kadar ne yapmış ise doğrusunu yapmıştır ve 16 Nisan’da da farklı olmayacaktır.’
 
Editör: TE Bilisim