Filiz Özkol 16 Haziran 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

16 Haziran 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Sosyal ilişkilerinizde belli bir düzey arayacaksınız. Bu dönemde karşılaştığınız kişiler size soğuk ve mesafeli gelecektir. İstediğiniz eğlenceyi belki bulamayacaksınız ama şansınızı da iyi kullanmalısınız.

BOĞA: Aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmayın. Bir arkadaşınızın bu dönemde size aşık olma olasılığı çok yüksek. İş konumunuzdan kaynaklanan aktiviteler duygusal konuları da beraberinde getirebilir.

İKİZLER: İş hayatınızda bir dengelenme söz konusu. Ne yapmak istediğinizi iyi bileceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler sizi güçlendirecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Katılacağınız sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. Kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. Bazı olaylar yeniden gündeme gelebilir.

ASLAN: İş çevreniz genişleyecek, yoğunluğunuz artacak. Geliriniz artarken, çabalarınız sizi yoracak. Ortaklıklar, iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alırken, ekip çalışmalarına önem vereceksiniz.

BAŞAK: Sosyal kariyerinizin iş durumunuzu etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Farklı çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız hareketlenecek.

TERAZİ: Duygusal anlamda geçmişten gelen sorunları bir kenara bırakma zamanı. Bu nedenle oluşan gerilim ve stresten de kurtulmalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavilerinizi ihmal etmeyerek tamamlayın.

AKREP: Bugün, düşüncelerinizle baş başa kalıp geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuz sizi olumlu etkileyecek. Damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

YAY: Çekim gücünüz çok yüksek. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerinize çevrilmesine alıştınız. Bugünlerde seyahatlerin getireceği önemli avantajları iyi kullanmalısınız. Zihinsel yorgunluk söz konusu.

OĞLAK: İş gücünüzün yüksek olduğu bir dönem. Sağlam çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi pozitif destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizin ve yakınlarınızın sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sizin sağlığınız da biraz hassas. Şu günlerde düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecek; sizi olumlu ve olumsuz etkileyecektir.

BALIK: Beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizi irdelemek yerine sukunetle yaklaşmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder