"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

15 Temmuz'un en önemli davasında yeni gelişme

29 Mayıs 2017, Pazartesi 10:34
15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili aralarında sözde 'Yurtta Sulh Konseyi' üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada, bugün savunma yapması beklenen sanık Mehmet Partigöç'ün avukatı duruşmaya gelmediği için savunması alınmadı.

Ankara 17'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Sincan Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi'ndeki mahkeme salonunda görülen duruşmada, bugün darbenin planlayıcılarından olduğu iddia edilen eski Tuğgeneral Partigöç savunması alınacaktı; ancak Partigöç'ün avukatı mazeret bildirmeden duruşmaya gelmedi.

Mahkeme Başkanı'nın savunmasını yapmasını istediği sıradaki sanıkların bazılarının da avukatlarının mahkemede olmaması üzerine bir süre duruşma başlamadı. Bunun üzerine mahkeme heyeti, mazeret bildirmeden duruşmaya gelmeyen Partigöç'ün avukatı hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve gün boyu duruşmaya gelmemesi halinde barodan yeni avukat atanmasının istenmesine karar verdi. Duruşmada, sanık Hakan Evrim'in savunma yapması bekleniyor. 

***

Okumak için tıklayınız:

15 Temmuz'un kritik davası başlıyor: Hakim karşısına çıkacaklar...

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili ilk beraat kararı...

15 Temmuz'un en önemli davası: 'Rus uçağı hükümetin emriyle düşürüldü'

‘Personele bu emir verilseydi darbe açığa çıkardı’

Akar darbeyi önleyebilirdi

15 Temmuz'un en önemli davası: "Bu soruya cevap vermek istemiyorum"

Akın Öztürk ifade verdi

15 Temmuz'un önemli davasında yeni gelişme: İstenen cezalar belli oldu!

Dikkat çeken o anlar...

Bugün başlıyor: 15 Temmuz'un en kritik davası...

DHA

Etiketler: 15 temmuz, darbe, dava
Okunma Sayısı: 4485
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı