Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Garnizon Komutanı P. Albay Mustafa Cüneyt Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ak Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve daire müdürleriyle birlikte Şehidimizin Arifiye ilçesi Hanlı Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Şehidimizin yakınları ile birlikte dua etti.

Şehidimizin annesi Ferdane, Eşi Necla, çocukları Ceyda, Elif, Alperen ve Kayınpederi Fevzi Dayan ile bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Şehit Serdar Gökbayrak'ın Hanlı Mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek, Şehit Özel Harekat Polisimiz ile birlikte tüm Şehitlerimiz için yapılan duaya da katıldı.

Vali Balkanlıoğlu devletimizin tüm Şehit ailelerinin yanında ve emrinde olduğunu belirterek, Şehit kanıyla sulanmış Al Bayrağımızı indirtmeyen Kahramanlarımızı rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.