Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Kupası Sahibini Buldu
banner229

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “7'den 70'e Tillo Hayat Buluyor Projesi” kapsamında 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri dolayısı ilçe merkezinde yaşayan her yaştan 60 vatandaşın 8 takım halinde katıldığı 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik kupası sahibini buldu.

Tillo Gençlik Spor İle Tillo  Masterlar spor arasında oynanan final müsabakasını izleyen Tillo Kaymakamı Yunus Koç turnuvaya katılan tüm takımların centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederek hediye ve ödüllerini verdi.

Kaymakam Koç tüm vatandaşların 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününü tebrik ederek turnuvanın şampiyonu birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.