15 Şubatspor’a malzeme desteği

Gümüşhane’nin en eski kulübü olan ve yıllar sonra Gümüşhane futboluna tekrar ismini yazdıran 15 Şubatspor’a esnaf ve iş adamlarından malzeme desteği geldi.

15 Şubatspor’a malzeme desteği
Gümüşhane’nin en eski kulübü olan ve yıllar sonra Gümüşhane futboluna tekrar ismini yazdıran 15 Şubatspor’a esnaf ve iş adamlarından malzeme desteği geldi.

Geçen yıl Gençlerbirliği Kankaspor adı altında yerel gençler gelişim ligi U-14 ve U-15 kategorilerine katılan 15 Şubatspor’un içinde bulunduğu imkansızlıklara bazı sporsever bürokrat, esnaf ve iş adamları el atarak önümüzdeki sezon giyeceği antrenman ve müsabaka malzemelerinin tamamına yakınını karşıladı.

İl içi ve il dışından bazı bürokrat, iş adamı ve esnaftan destek aldıklarını ifade eden 15 Şubatspor kurucusu ve antrenörü Turgut Şekerli, “Kulüp olarak antrenman ve müsabakalarda kullanacağımız malzememiz hiç yoktu. Sadece bir takım formamız vardı. Zaten geçen sene de bir takım forma ile ligi tamamladık. Kulüp olarak hiçbir gelirimiz yok. Sadece Sezgin Köprülü ve benim maddi ve manevi desteklerimiz ile geçen sezonu tamamladık. Sağ olsun kulübümüzü beraber kurduğumuz Sezgin Köprülü kişisel ilişkilerini kullanarak kulübümüzün malzeme noktasında öncelikli ihtiyaçlarını temin etti. İsmini vermemizi istemeyen il dışından kulübümüze katkı sağlayan bürokrat ve iş adamımıza, Siler Temizlik Firması sahibi sayın Ömer Ergin’e, Divan Pastanesine, Hilal Kuruyemiş’in sahibi sayın Salih Bayraktar’a, Er-Mo Hanımeller Halı Yıkama’nın sahibi sayın Erol Ocaklı’ya ve Gürmen Mühendisliğin sahibi sayın Muammer Gürmen’e kulübümüze yapmış oldukları desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Antrenman sahası ve soyunma odası konusunda diğer kulüpler gibi kendilerinin de sıkıntı yaşamadıklarını dile getiren Şekerli, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz sayın İsrafil Aslan sayesinde çok güzel ve sağlıklı bir ortamda faaliyet gösteriyoruz. Sahamız ve soyunma odalarımız çok güzel. Buradan sayın müdürümüze teşekkür ediyorum. Kulüp olarak en büyük sıkıntımız servis aracı. İnşallah hedeflediğimiz bazı düşünceleri hayata geçirip, en kısa zamanda bir araç almayı planlıyoruz. İnşallah bunu başarırız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 23:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER