MENÜ

-15 derecede kapışma!

Abone Ol Google News

Sivas’ta Fenerbahçe’yi güçlü bir rakibin yanı sıra dondurucu hava koşulları bekliyor. Ligde 5’te 5 yapan Sarı-Lacivertliler’in işi bu kez hiç kolay olmayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sezonun en zorlu deplasmanlarından birine çıkıyor. Erol Bulut’un öğrencileri, rakiple edecekleri mücadele kadar dondurucu soğukla da başa çıkmaya çalışacak. Maç saatinde hava sıcaklığının -15 derece civarında olması bekleniyor. Tek teselli, hava tahminlerinde yağış gözükmemesi.

Rakibi bekleyebilir

Sarı-Lacivertliler, Sivas’a 5’te 5 yapmanın verdiği öz güvenle gitti. Yiğido her ne kadar son 5 lig maçında sadece 1 kez kazanmış olsa da kaliteli ayaklara sahip olduğu bir gerçek. Hava şartlarına alışık olmaları da önemli bir avantaj. Erol Bulut, muhtemelen yine takımını yarı sahaya çekip rakibin vereceği boşlukları değerlendirmeye çalışacak.

Ozan önemli eksik

Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Sivas’a karşı öne geçmek, galibiyet yolunda atılacak büyük bir adım olur. Hücum hattında Pelkas ve Thiam’ın ardından Samatta ve Valencia’nın da formunu yükseltmesi, Fenerbahçe için önemli bir avantaj. Ancak Sarı-Lacivertliler, orta sahada cezalı Ozan’ın sertliğini ve ileriye top taşıma becerisini arayabilir. Bu maçın kazanılması, sonrasında peş peşe Kadıköy’de 2 karşılaşma oynanacağı düşünülürse, liderlik için önemli bir adım olur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ