Filiz Özkol 14 Temmuz 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Temmuz 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İşinizi severek yapıyorsunuz. Kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar sosyal hayatınıza olumlu yansıyacak. İkna yeteneğiniz yüksek.

BOĞA: Maddi konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kazançlarınızda istediğiniz şartların gündeme gelmesi, özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecek. İş ilişkilerinizde yaratıcı ve paylaşımcı olmanız takdirle izleniyor.

İKİZLER: İçten içe huzursuzsunuz. Giderek yoğunlaşan konularla ilgili olarak iletişimde bulunacağınız bazı yerlerden alacağınız pozitif etkiler ve yapacağınız görüşmeler sizi rahatlatacak. Hayal gücünüz mükemmel.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün derin ve keskin görüşler içindesiniz. Her şeyi çok çabuk kavrıyor ve olaylara net çözümler getiriyorsunuz. Ödün vermez yapınızın altında gizli olan insancıllığınız saygıyı ve sevgiyi beraberinde getiriyor.

ASLAN: Değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun çalışma yöntemini bulmaya çalışıyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin vereceği destek sizi tatmin etmeyebilir. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz.

BAŞAK: Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, detaylardan yola çıkarak kafanızdaki en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Maddi konularla ilgili düşünceleriniz birçok aktivitenin önüne geçebilir. Fırsatlar söz konusu.

TERAZİ: Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek için başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor.

AKREP: Davranış belirsizliklerine neden olan duygu ve düşünceler içinde olabilirsiniz. Bir tarafınız, konuları pratik sonuçlarıyla değerlendiriyor. İş harici kafanızda oluşturduğunuz projelerinize çok fazla zaman ayırmanız yanlış.

YAY: İsteklerinizi gerçekleştirmek için kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Bu doğrultuda iletişime gireceğiniz çevrelerde bulunacaksınız. Harcamaları denetlemek zorundasınız. İsteklerinizde aşırılık gözleniyor.

OĞLAK: Çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Bazı ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşler veya akrabalarla ilgili yeni dertler gündeme gelecek. Onların bazı sorunlarına yardımcı olmak isteyecek, fikirler vereceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Partnerinizin sizinle aynı özellikte olması kişisel ve ortak çabalarınızı daha verimli hale dönüştürebilir. Her an kendinizi mutlu edecek işler buluyor ve ilgi odağı oluyorsunuz. Çevreniz sizi takip etmekte zorlanıyor.

BALIK: Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi olacak. Onların güçlü destekleri bazı fırsatları da birlikte getirecek. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle en çok başvurulan kişisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder