WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

14 ŞUBAT’IN ‘GİZLİ KAHRAMANLARI’ ÇİÇEKÇİLER

Bu haber 14 Şubat 2020 - 14:59 'de eklendi ve 4.284 kez görüntülendi.

Özel günleri süsleyen en önemli detayların başında çiçekler geliyor. Bugün 14 Şubat sevgililer günü,  çiçekçiler bugünün ‘Gizli Kahramanları’ olarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Karabük’te sevgililer günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanıyor. Karabük’te çiçekçilik yapan Sami Öz ; ‘’ Bugün sevgililer günü bütün sevgililere hitap ediyoruz. Gül çeşitlerimiz var, yapay çiçek çeşitlerimiz var. Müşterilerimiz genelde utanır, çekinir, adrese teslim ister bizden isimlerinin saklı kalmalarını isterler. Biz güzel notlarını yazarız. Saati ve dakikasında adrese teslim ederiz. Herkesin mutlu olması için uğraşıyoruz. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü annemizde bizim sevgilimiz, eşimizde bizim sevgilimiz, çocuklarımız da bizim sevgilimiz. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun.’’

Sevgililer günü nedeniyle en çok satılan çiçeğin gül olduğunu söyleyen Öz ;’’Bunun biride bir binide bir mutluluk verir. Her bütçeye göre bir gülde iki gülde insanları mutlu edebilir.’’

Çiçek fiyatlarına değinen işletme sahibi Öz ’’Çiçek fiyatları tek gül süslemesi ile beraber 15 TL orkide çeşitleri 150 ile 200 TL arasından her bütçeye uygun ürünlerimiz vardır’’ diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.