Falcao, Türk Telekom'da Golcao'ya dönüştü!

07.03.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 07.03.2021 - 20:36

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray - Sivasspor maçında Radamel Falcao, Mostafa Mohamed'in cezası nedeniyle ilk 11'de çıkıp 4 ay sonra golünü attı. İşte detaylar...

Falcao, Türk Telekom'da Golcao'ya dönüştü!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray’da, zorlu Sivasspor maçında sahneye Radamel Falcao çıktı. Mostafa Mohamed’in yokluğunda formayı teslim alan Kolombiyalı futbolcu, ceza sahası dışında şık bir vuruşla golünü attı. Falcao, klas gol sonrasında bir de penaltıdan fileleri havalandırdı. Detaylar haberde...

Linnes’in pas hatasından kaynaklanan pozisyonda geriye düşen sarı-kırmızılılar 5 dakika sonra eşitliği yakaladı. Orta alanda topla buluşan Falcao rakibini ekarte ettikten sonra sağ köşeyi çok iyi gördü ve ağları havalandırdı. 

Falcao, Süper Lig'de kaç gol attı?

Bu sezon ligde 6’ncı golüne imza atan Kolombiyalı 134 gün aradan sonra golle tanıştı. Falcao son golünü 24 Ekim’de Erzurum’a karşı atmıştı. Ancak; Falcao bu maçta golü zorlamaya devam etti. Dakikalar 68'i gösterdiğinde ise Falcao penaltıdan golü attı ve gol sayısını da 7'ye yükseltmiş oldu.

Falcao'nun ceza sahası dışından ilk golü

Öte yandan Galatasaray'ın golcü ismi Radamel Falcao, Sivasspor maçında ilki de yaşamış oldu. Falcao, Süper Lig kariyerinde ceza sahası dışından ilk golünü Sivasspor filelerine gönderdi. 

Senin için hazırladığımız haberler