İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 21 Eylül 2018, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 728 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

13. Tarım Tech Fuarı törenle açıldı

Lüleburgaz Belediyesi ve Renkly Fuarcılık işbirliği ile bu yıl 13.’sü düzenlenen Tarım Tech Fuarı Lüleburgaz Kapalı Pazar Yerinde törenle açıldı.
13. Tarım Tech Fuarı törenle açıldı  

Trakya’nın en büyük ve en çok ilgi gören fuarları arasında olan Lüleburgaz Trakya 13. Tarımtech 2018 Fuarı Lüleburgaz Kapalı Pazar Yeri’nde 19 Eylül Çarşamba günü saat 17.00’da gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. Törene Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Başkan Yardımcıları Rasim Aslan, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkan Yardımcısı Ufuk Keskin, Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, Banka Temsilcileri, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör, açılış konuşmasında “Lüleburgaz’dayız. Trakya’nın tam orta noktası. Ürün çeşitliliği ile bereketi ile Türkiye ekonomisine çok büyük bir katma değer katan Trakya’dayız. Lüleburgaz’da bundan 13 sene önce başlayan ve bugüne kadar 100’ü aşkın fuar yapmanın gururu içindeyiz. Bu noktada ülkemizin ve dünyamızın içinde bulunmuş olduğu ekonomik salma ortadadır. Bunun üzerine bizim çok çalışmamız, üretmemiz gerekiyor. En az sanayi ürünleri kadar değerli, olmazsa olmaz olan tarım sektörümüz, hayvancılık sektörümüz, gıda sektörümüz her geçen gün farklılığı ve bilinirliği ortaya koyuyor. Trakya’mızın dört bir yanında bulunan firmalarımız yerlerini aldılar. Hepinize fuarımıza hoş geldiniz diyor fuarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güngör’ün ardından konuşan LTSO Başkan Yardımcısı Ufuk Keskin, “Bu yıl Tarım Tech Fuarında yeni tarım teknolojileri ve tarım makinalarıyla çiftçilerimiz buluşturulacaktır. Dünya nüfusunun hızlı bir şekilde arttığı göz önünde bulundurularak önümüzdeki 100 yılda dünya nüfusunun 2 milyar daha artması beklenmektedir. Dolayısıyla göstermektedir ki tarım gün ve gün daha önem kazanacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Son olarak ise Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, konuşma yaptı. Başkan Gerenli konuşmasında “Bölgemiz ve ülkemiz adına tarım ve hayvancılık çok çok önemlidir. Maalesef gerek dünyada gerek ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle yapmamız gereken çok şey var. Özellikle üretimi mutlaka arttırmalıyız. Bu nedenle bölgemizde, ülkemizde çiftçimizi, üreticimizi destekleyecek tarım politikalarının hızlı bir şekilde hayata geçmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde ülkemizi bu dar boğazdan çıkarabiliriz ve bölgemizdeki ekonomiyi biraz daha canlandırabiliriz. Ben bu düşüncelerle bu fuarın öncelikle bütün katılımcılara ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve teknolojik gelişmelerle beraber desteklenen çiftçimizde ülkemizde tarımın tekrar canlanmasını ve tarım üretiminde kendimize yetecek bir hale gelmemizi canı gönülden temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Tarım Fuarının açılış kurdelesi kesildi. Törenin ardından Başkan Gerenli, Fuar Yetkilileri ile birlikte fuarda bulunan firmaları tek tek ziyaret etti. 13.Tarım Tech 2018 Fuarı 23 Eylül Pazar gününe kadar Trakyalı çiftçiler için açık kalacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek