Vakfıkebir İlçesinde 4 ve 8 yıldır aynı okulda görev yapan Okul Müdürleri ve Müdür yardımcılarının çalıştıkları okullardaki görev sürelerinin dolması nedeni ile yönetmelik gereği görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Vakfıkebir de 13 okul müdürü ve 17 müdür yardımcısının görev yeri değişti.



Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarına yeniden yöneticiliğe görevlendirme listesi yayımlandı. Buna göre, Vakfıkebir de 13 okul müdürü ve 17 müdür yardımcısının görev yeri değişti. Görev süreleri dolan (4 yıllık ve 8 yıllık) okul müdürleri ve müdür yardımcıları için yer değiştirme süreci sona erdi. Bununla birlikte birçok okul müdürü ve müdür yardımcısı görev yeri değişikliğine tabii tutuldu.
Milli Eğitim Bakanlığı yürürlükteki Yönetici Atama Yönetmeliğine göre bir okul idarecisinin bulunduğu görev yerinde 4 yıllık süre ile görev yapıyor. 4 yıllık süresi dolan okul yöneticileri yeniden değerlendirmeye tabi tutuluyor. Bu süre sonunda aynı okulda kalan okul yöneticilerine ek puan veriliyor. 8 yılını dolduran yöneticiler aynı okulda görev yapamıyor. Değişimi zorunlu duruma geliyor.
Yapılan puan değerlendirmeleri sonucunda ilçemizde görev yapan okul müdürlerinin atandığı okullar ve ilçe dışından ilçemize görevlendirilen okul müdürleri aşağıda şekilde oluşmuştur.
İlçemizde görev süresi dolan okul müdürlerine yaptıkları görev için teşekkür ediyor, yeni atanan okul müdürlerine ve müdür yardımcılarına da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.
GÖREV YERİ DEĞİŞEN OKUL MÜDÜRLERİ;
Cemile Kahyaoğlu; İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) Müdürü iken Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atandı.
Sezgin Özdin; Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü iken İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) Müdürü olarak atandı.
Kadri Alay; Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesindeki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Hayrettin Deniz; Beşikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü iken Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak atandı.
Halim Şahin; Vakfıkebir Büyükliman İlkokulu Müdürü iken Tonya Öğretmenevi Müdürü olarak atandı.
Çetin Zaim; Trabzon Ortahisar Bener Cordan Ortaokulu Müdürü iken Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü olarak atandı.
Rahmi Durmuş; Vakfıkebir Fevziye İlk-Ortaokul Müdürü iken Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Müdürü olarak atandı.
Şevket Uçar; Vakfıkebir Osman Tan Ortaokulu Müdürü iken Şalpazarı Atatürk İlkokulu Müdürü olarak atandı.
Güngör Karagüzel; Tonya 17 Şubat Ortaokulu Müdürü iken Vakfıkebir Osman Tan Ortaokulu Müdürü olarak atandı.
Mürteza Kıran; Vakfıkebir Çavuşlu İlk-Ortaokul Müdürü iken Fevziye İlk-Ortaokulu Müdürü Olarak atandı.
Mustafa Yıldırım; Tonya Şehit Ayhan Güner İlkokulu Müdürü iken Vakfıkebir Büyükliman İlkokulu Müdürü olarak atandı.
Mustafa Birol Yüksek; Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev süresi sona erdikten sonra yöneticilik görevlerinde herhangi bir kuruma ataması yapılamadı.
Feza Usta; Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Müdürü olarak görev süresi sona erdikten sonra yöneticilik görevlerinde herhangi bir kuruma ataması yapılamadı.
GÖREV YERİ DEĞİŞEN MÜDÜR YARDIMCILARI:
Mustafa Daloğlu; Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Ali Yücel Yıldız; Vakfıkebir Gülbahar Hatun Anadolu Lisesindeki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Kadir Bekar; Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesindeki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Fatih Limandal; Vakfıkebir Atatürk Ortaokulundaki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Erdem Yıldız; Yalıköy Ortaokulundaki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Mehmet Aydın; Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulundaki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Necdet Uçar; Vakfıkebir Büyükliman İlkokulundaki görev süresi 4 yıl daha uzatıldı.
Mehmet Ayhan; Vakfıkebir Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı iken Vakfıkebir Öğretmenevi ASO Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Mehmet Akif Sarıyıldız; Ballı Ortaokulundan Osman Tan Ortaokuluna Müdür Yardımcısı atandı.
Selçuk Kahyaoğlu; Vakfıkebir Fevziye İlkokulu Müdür Yardımcısı iken Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Ali Baltürk; Vakfıkebir Çavuşlu Ortaokulundan Fevziye Ortaokuluna Müdür Yardımcısı atandı.
Muhammet Acar; Vakfıkebir Öğretmenevi ASO Müdür Yardımcısı iken Çarşıbaşı Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Neslihan Çakır; Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) Müdür Yardımcısı iken Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısın olarak atandı.
Orhan Sezer; Vakfıkebir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) Müdür Yardımcısı iken Beşikdüzü Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak atandı.
İbrahim Demirci; Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı iken Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımsı olarak atandı.
Hasan Algan; Vakfıkebir Ballı İlkokulu Müdür Yardımcısı iken Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Surayya Demirbaş; Vakfıkebir Büyükliman İlkokulu Müdür Yardımcısı iken Yalıköy İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak atandı.