Türkiye’nin önde gelen beyaz et firması Beypiliç tarafından düzenlenen Geleneksel 12. Sünnet Şöleni ve 8. Personel Buluşması yapıldı.

Beypiliç tarafından düzenlenen, At Yaylasında gerçekleştirilen Sünnet Şöleni ve Personel Buluşması’na yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Beypiliç Genel Müdürü Sait Koca, Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Tanrıkulu, 10 binlerce çalışanla bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında şirket personellerinden 39 çocuğun sünnet töreni gerçekleşti. Ayrıca şirkete yıllarını vermiş olan 15 ve 20 yılını dolduran 80 personele ödülleri takdim edildi.

Yapılan dev etkinlikte, il önce Beypiliç personellerinden oluşan Siyah rock grubu sahne aldı. Keyifli geçen dakikaların ardından kurulan onlarca stantta piknik yapan çalışanlar ve aileler ödüllü yarışmalar ve Ramazan Çelik konseri ile coştu. Çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için kurulan oyun alanlarında rengârenk bir görüntü oluştu.

Beypiliç Reklam Müdürü Özgen Koca her türlü zorlukta bu etkinliklerin daha da büyüyerek devam edeceğini söyleyerek çalışanlara verdikleri önemi bir kez daha ortaya koydu.

Geleneksel hale gelen Beypiliç Sünnet Şöleni ve Personel Buluşması hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koca, “Her yıl düzenlediğimiz sünnet şöleni ve personel şenliğimizin bir yenisini yapıyoruz. Sıkıntılı bir dönemdeyiz ama biz personelimiz ile ilgili konularda sıkıntı düşünmüyoruz. Yine onlarla birlikte burada bir hafta sonunu piknik yaparak geçiriyoruz. Bu yıl 39 çocuğumuz sünnet edildi.” dedi.

Koca ayrıca şirkette bazı personellere ödül verileceğini de belirterek “Bu etkinliğimizde ayrıca şirketimizde 15-20 çalışmış personelimize de ödüller veriyoruz. Bu şekilde olan 80 personelimiz ödüllendiriyoruz. Şirketimiz 1986 yılında kuruldu ve artık şirketimizden emekli olan personellerimiz var. 3 bine yakın çalışanımızla bu organizasyonları sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim