DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

11 Yıldır Aranan Cinayet Zanlısı Kocaeli’de Yakalandı

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2019 - 20:43

/ kez okundu.
11 Yıldır Aranan Cinayet Zanlısı Kocaeli’de Yakalandı

2008 yılında Diyarbakır’da  taksicilik yapan Mehmet Narin  isimli  şahıs ile  kardeş olan  ve taksicilik yapan 4 kişi arasında, müşteri alma  meselesinden kavga çıktı. Kavgada her iki taraftan da yaralananlar oldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Narin, bir süre  tedavi gördükten sonra yaşamını yitirdi.  Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma sonucu 3 kardeşi yakalayarak  gözaltına aldı. Kardeşler sevk edildikleri  adli merciiler tarafından tutuklandı  ve yargılandı. Ancak olayda kendisi de bıçaklanan   ve diğer 3 şüphelinin kardeşi olan  Yılmaz A(45) firar etti.  Polis o tarihten bu yana zanlıyı  yakalamaya çalışsa da başarılı olamadı.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı  İnfaz Büro Ekipleri, Diyarbakır’da işlenen cinayetin zanlılarından biri olan ve 11 yıldır aranan Yılmaz A.’nın  Körfez İlçesinde olduğunu tespit etti.  Önceki gün düzenlenen operasyon ile  Yılmaz A.  sahte kimlik ile  bir akrabasının evinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs  Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.