11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti! - Son Dakika
Magazin

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

Başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı aksiyon komedi "Kafalar Karışık" filminde 11 yıl sonra rol alan usta oyuncu, adını kullanarak reklam yapanlara isyan ederek, "Çok ayıp." dedi.

13.12.2018 23:06  Güncelleme: 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un yer aldığı aksiyon komedi filmi "Kafalar Karışık"ta 11 yıl sonra rol alan usta oyuncu Metin Akpınar'ın sette yapılan röportajı yayınlandı. Ünlü sanatçı, sosyal medyada isminin kullanılarak reklam yapılmasına isyan etti.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

11 YIL ARADAN SONRA YENİDEN

Metin Akpınar, röportajında Türk Sineması'nın geldiği noktayı ve sosyal medyayı yorumlayarak, "11 yıl olmuş film çekmeyeli, araya diziler girdi ama uzun metrajlı film çekmemiştim.11 sene aradan sonra inşallah başarılı, keyifli bir film olur.Tempolu, dinamik bir senaryo, yönetmenimiz detaylı çalışıyor.Umarım şansı açık olur. Film yapanlar için değil, sanatseverler içindir. Bizden çıktıktan sonra artık onlar değerlendirecek." ifadelerini kullandı.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

"ERTEM EĞİLMEZ OKULUNUN ÖĞRENCİLERİYİZ"

Akpınar "Benim sinema geçmişim 1973'e dayanıyor" diyerek, "Ertem Eğilmez okulunun öğrencileriyiz. Biz oraya biraz gülmeceyi, mizahı götürdük, Ertem ağbi ve Sadık ağbi bize dramatik yapıyı, sinemayı öğretti ve iyi ürünler çıktı. Türk Sinemasının geçmişinde yoksulluklar içinde üretilmesi bakımından gerçekten büyük bir emek var, saygıyla karşılamak lazım. Fakat sermaye, teknoloji, labaratuar yokluğu bunlar çok büyük ciddi eksikliklerdi. Eşkiya ile beraber çağdaş teknoloji yakalanır gibi oldu.Dışarıya satışta belirdi. Çok olumlu bir gelişme ama sinema subjektif sinemaya kaydı. İyi yönetmenlerin hepsi aşağı yukarı bize özgeçmişlerini anlatıyorlar halbuki ben daha toplumcu yapılar daha Fransız, İsveç sineması gibi insan ilişkileri, psikolojik yapılar istiyorum. Mesela eskiden Mısır filmleri vardı. Şimdi İran onu yakalamak üzere." dedi.

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

"5 MİLYON İNSAN SOKUYORLAR"

Akpınar sözlerine şu şekilde devam etti: "Bizim de zannediyorum o doğrultuda çalışma yapmamız lazım. Bir de çok film yapılması sayısal olarak çok iyi değildir. Esasında daha rafine daha kalite daha sanatsal kaygı içeren senaryoların yazılması ve onların çekilmesinden yanayım. Bizim sinemalarımızda son zamanlarda ödüllük filmler çekiliyor. Nispeten ağır tempolu, tek renkli filmler oluyor adeta. Ödül alıyor ama sinemaya kimse girmiyor. Bir de ödül amaçlı değil gişe amaçlı filmler çekiliyor. Onlar da sinemaya 3 milyon 5 milyon insan sokuyorlar. Fakat onlarda kalite ve sanatsal kaygı içermiyor. O yüzden ben bunun ikisinin ortasının yapılmasını istiyorum. Hem sanatsal kaygı içeren hem gişe endişesi olan hem de ödül almak üzere rafine işlerin olması Türk sinemasının geleceği açısından daha doğru olur diye düşünüyorum."

11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti!

Son Dakika Magazin 11 Yıl Sonra Filmde Oynayan Metin Akpınar İsyan Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hadiya: Sayın akpınar kimlerle film yapıyorsun ALLAH aşkına yakışıyormu bu yaşında 5 6 Yanıtla
  • çerkezköylü: buda devletin ayıbıdır eski kaliteli sanatcılar kamu sıpotunda görev verilip maddi manevi desteklenebilir diye düşünüyoru 5 1 Yanıtla
  • alanya: HİÇ güzel değil usta oyuncuların emeğine yazık veselam 3 1 Yanıtla
  • papua yeni gineli: la cok filim yapılması sayısal olarak iyi degil diyorsun vs vs vs diyorsun sen koskoca yeşilcam sanatcısısın senin ne işin var sinamadan anlamayan oyuncu olmayan sosyal medyada bir kac kişinin gazıyla filim ceken adamların yanında cocukların yanında bu kadar kalite düşürülürmü ya dünyada filim sektörü nerelere gitti bizim fillimler üc beş fenomene emanet ettik yazık vallahi ya senin gibi koskoca sanatcıya bunun gibi filimlerde oynamasına yazık şuna bak ya pc başına gecen filim cekiyor........... 3 1 Yanıtla
  • Editor arkadaş : ağbi diye yazılmaz doğru ama abi de yazılmaz gerçeği ağabey olacak. 3 0 Yanıtla
  • Mert: KAFALAR FİLMİNE GİTTİM VE SADECE SANA GÜLDÜM HİÇ GÜZEL DEĞİLDİ BEE METİN ABİ HARBİDEN YAKIŞMAMIŞ BU FİLM SANA 3 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Metin Akpinar efsanedir Türk sinema tarihinin en yetenekli sanatçilarindandir 1 0 Yanıtla
  • Ekrem: Metin bey senin filimleri ni haftada 2 defa Kadırga TV de izliyorum 0 0 Yanıtla
  • Hakan: Birşey söylimmi size ve gerçek bir gün çok eski zamanlarda ben Metin Akpınarla bir dizide oynamıştım kısa zama. Ve o zaman rica etmiştim resim çekilmek için teşekkürler ettim ve demiştim bu resmi internet sayfama koyucam dedim ve teşekkür etmiştim ve dedi ki sağolsun ,yok dedi sakın paylaşma avukatıma devrederim demişti ve sildim gözüne baka baka ve çekim bitti yanıma gelmişti elini omzuma koydu gel dedi çekilelim ve istememiştim ve çok zoruma gitmişti ve rahmetli Zeki Alasyaya anlatmıştım bu olayı İnan üzülmüştü ve dedi ayıp etmiş diye ki o zamanlar onlarda görüşmüyordu,yani diyeceğim o ki ,Metin Akpınar örnek sanatçı olmasına karşı yaptığı insanı üzüyor çok ,ama beklenir bu hareketler ondan şaşırmadım. 0 0 Yanıtla
  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.

  • Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı
    17:09 Metin Akpınar'ın kızının annesinin film görüntüsü ortaya çıktı

    Duayen oyuncu Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan ve Şehnaz Dilan gibi oyuncuların yer aldığı 'Yorgun Perihan Savaş'lı, 'Yalan' ve Hülya Avşar'lı 'Aşıksın' filmlerinde rol aldığı ortaya çıktı. İbrahim Tatlıses'in ise Orancı'yı hatırlamadığı belirtildi.


Advertisement