Haberler

11 yaşındaki kızı marulla tavşan beslemek için kandırıp cinsel istismarda bulundu

Güncelleme:

Yaklaşık 2 yıl önce Trabzon'da bir adamın marulla tavşan beslemek için kandırıp otoparka getirdiği 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmasına ilişkin davada sona varıldı. Şahıs 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.

Trabzon'da marulla tavşan beslemek için kandırıp otoparka getirdiği küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahıs, yargılandığı davada 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.

"BEN SENİN AMCANIM"

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, 48 yaşındaki A.K. çocuğun cinsel istismarı suçundan yargılandı. 2018 yılı mart ayı içerisinde Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen ve 7 tanığın ifade verdiği olayda, bir sitede kapıcı ve güvenlik olarak görev yapan A.K.'nin, 11 yaşındaki S.'ye okuldan eve dönerken seslenerek "Beni tanımadın mı? Ben senin amcanım. Gel seninle tavşan besleyelim" deyip eline marul tutuşturup sitenin otoparkına getirdiği ve burada tavşan beslerken küçük kızın elbiselerini açıp vücudunun çeşitli yerlerine dokunduğu iddia edildi.

KÜÇÜK KIZIN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Olayın etkisiyle psikolojisi bozulan küçük kız, ertesi gün okulda ağlayınca arkadaşlarına durumu anlatarak korktuğunu ve yaşlı, sakallı birinin kendisini takip ettiğini düşündüğünü söyledi. Küçük kızın ailesinin olayı öğrenmesinin ve A.K.'den şikayetçi olmasının ardından, Trabzon Çocuk İzlem Merkezi (ÇİM), küçük kızın ifadesine başvurdu. Küçük kızla yapılan görüşmenin ardından hazırlanan Adli Görüşme Değerlendirme Raporu'nda kızın psikolojik sağlığının iyi olmadığı tespit edildi.

2 KEZ İSTİSMAR ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen, A.K.'nin yargılandığı davanın dördüncü celsesinde karar verildi. Duruşmada esas hakkındaki mütalaasını okuyan Cumhuriyet savcısı, müşteki ve anne babası ile 7 farklı tanığın beyanlarından yola çıkarak şüpheli A.K.'nin çelişkili ifadeler verdiğini değerlendirerek kamu adına hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Soruşturma evraklarını inceleyen ve tarafları dinleyen mahkeme heyeti, sanığın farklı tarihlerde 2 kez küçük kıza cinsel istismarda bulunduğuna karar vererek A.K.'yi 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırdı.

Mahkeme heyeti tarafından suçu işlediğine karar verilen ve hapis cezası ile cezalandırılan A.K., olayın yaşanmasının ardından sadece 13 Mart 2019'da 1 gün süreyle gözaltında tutulduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Trabzon 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (31)

mardinli:

hep akpnin fazla aldığı yerler. tam yobaz zihniyeti

24
20
yanıtYanıtla
hadi ordan:

didim. . . seçim otobüs vs. . . unuttun de mi

yanıt5
yanıt4
ülke bunlarla dolu maleseef:

keşke şu yorumuna daha fazla begeni atabilseydim bir milyon kez katılıyorum

yanıt7
yanıt7
AYŞE KURT:

SENİN BEYNİN ÖRÜMCEK BAĞLAMIŞ, SUÇ KİŞİSELDİR SAPIKLIK DA ÖYLE

yanıt13
yanıt7
bravooooo:

bir sapığa verilen sadece bumu helal olsun bizde adelet denen birşey kalmadığının resmidir. Bu pislik asılmalı yada müebbet yemeli çocoğun hayatını karart ve 6 yıl ya birde bunun indirimi felan olur daha adam elini kolunu sallayrak gezsin daha başka çocukları istismar etsin bu yeterlideğil demekki . Bu yaşta bu sapıklığı yapan pislik eminim bundan öncede böyle sapıklıklar yapmştır başka çocuklara bu ilk değildir. Serbest birakalım ya daha devam etsin. Yazıklar olsun bu cezayı verenlere. . . . . .

30
0
yanıtYanıtla
NAZLI:

düşüncelerinize katılıyorum. olay Trabzonda yaşandığı için gözüm arkada değil. Eminim layığını bulacaktır ;)

yanıt8
yanıt0
İspirlidadas:

yapmış zaten, 2019 yılında 1 gün gözetim altına alınıp serbest bırakılmış.

yanıt5
yanıt0
amk:

6 yıl nedir yaa. 30 yıldan başlaması lazım

28
0
yanıtYanıtla
bir vatandaş:

mini etekli kadını takip eden şahıs için 11 yıl isteniyor. torunu yaşındaki bebeye 30 yıl bile az ama neyse

yanıt11
yanıt2
yusuf:

idam şart böyle gitmez o çocuk bir ömür boyu korkarak yaşayacak

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title