Ersun Yanal: "11 kişiysek eksik yoktur"

Ersun Yanal, "Fenerbahçe sahaya 11 kişi çıkıyorsa eksik değildir. Herkes şunu bilsin; Fenerbahçe kazanmaya oynar ve kazanır. Biz de Alanya'da bunu yapacağız" dedi

Haber; Sabah
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Ersun Yanal: '11 kişiysek eksik yoktur'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
21 Nisan 2019 08:54
Son güncelleme 21 Nisan 2019 09:35
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kart cezalıları Soldado, Hasan Ali ve Mehmet Ekici'nin yanısıra sakat Moses'dan da yoksun çıkacakları Alanya deplasmanı öncesinde takımla bir toplantı gerçekleştirdi.

Tecrübeli teknik adam, kadro zaafıyla maça çıkacakları söylemini kabul etmediğini belirterek futbolcularından eksiklerin yerini doldurmalarını istedi.

Yanal, "Fenerbahçe için eksik yoktur. Fenerbahçe sahaya 11 kişi çıkarabildiği sürece kazanmaya oynar ve kazanır. Biz de Alanya'da bunu yapacağız. Bu maçta forma giyecek herkes bu bilinçte olmalı. Yine çıkıp kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"KAZANMAK ÖNEMLİ"

Yanal, rakibin ligin formda takımlarından biri olduğuna dikkat çekerek, "Bu bir anlamda kendimizi ispat etme maçı olacak. Ayrıca kendimizi bir nebze olsun affettirmek için önemli bir fırsat. Kalan 6 maçta maksimum puanı toplayıp gelecek adına taraftarımıza umut vermeliyiz" diye konuştu.

Tümü
 Reklam