banner198

1074 Çankırıspor’dan kıl payı galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 10. hafta mücadelesinde 1074 Çankırıspor kendi evinde Niksar Belediyespor’u 40. dakikada Semih'in kafa vuruşunda ayağından bulduğu golle 1-0 yendi.

1074 Çankırıspor’dan kıl payı galibiyet
banner145

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 10. hafta mücadelesinde 1074 Çankırıspor kendi evinde Niksar Belediyespor’u 39. dakikada Semih'in kafa vuruşunda ayağından bulduğu golle 1-0 yendi.

Çankırı Atatürk stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takım futbolcuları kadına yönelik şiddete dikkat çeken pankartla çıktı.

Takımının başında hafta içinde yönetim ile karşılıklı görüşerek yollarını ayıran teknik kadrodan yoksun çıkan 1074 Çankırıspor da kulüp yöneticisi Ali Bayır yer aldı.

Mavi-beyazlıların Semih ile bulduğu gol için çizgi tartışmaları yaşandı. Osman’nın kullandığı kornerden gelen topu kafa vuruşuyla kaleye gönderen Semih’in şutunu Niksar Belediyespor kalecisi Erhan önledi, defans oyuncusu Burak topu uzaklaştırdı.1074 Çankırıspor’lu oyuncular Erhan’ın topu kale çizgisi içinde engellediği yönünde itirazlarda bulunurken yardımcı hakem gol olduğu yönünde orta sahaya koştu. Hakem Burak Demirkıran, golü verirken Niksarsporlu futbolcular uzun süre hakeme itirazda bulunurken sonuç değişmedi. 1074 Çankırspor bu sonuçla sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

4. Grupta haftanın kazananları ligi açık ara lider götüren Çarşamba Spor ve Atakum Belediyespor'u kendi evinde yenen Kastamanu İÖ ile 1074 Çankırıspor takımları oldu. Çarşambaspor en yakın takipçisi Kastamonu İÖ ile aradaki puan farkını 6'ya çıkarttı.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 10. Hafta Toplu Sonuçlar ve Puan Durumu

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 04:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER