Ekipler 19 Mayıs konvoyu yaptı

Kaymakamlık önünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal mesafe kuralına uyularak tören düzenlendi.

Ekipler 19 Mayıs konvoyu yaptı

Bugün (19 Mayıs Salı), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kaymakamlık önünde düzenlenen törenle kutlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, gençlerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

   Tedbirler kapsamında kısıtlı katılımda yapılan törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, sınırlı sayıda belirlenen okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı. Törende maske takılırken, sosyal mesafe kuralına da dikkat edildi. İlçe Müdürü Kemal Ataç, gençlerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Buradaki törenden sonra  saat 14.00'te jandarma, polis ve belediye araçları konvoy yaptı. Türk Bayraklarıyla süslü araçlar siren ve kornalarını çalarak Karasu caddelerinde dolaştı. Vatandaşlar Türk Bayraklarıyla süsledikleri evlerinin balkonlarından, pencerelerinden ya da bahçelerinden el sallayarak konvoya eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2020, 18:06

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER