Arama Logo

Erman Toroğlu: "Fenerbahçe'nin penaltısı %100 penaltı"




9
ERMAN TOROĞLU
Erman Toroğlu, Göztepe - Fenerbahçe maçında verilen penaltı kararlarını yorumladı.
ERMAN TOROĞLU
8
"VİTAMİN SHAYA YANSIMIYOR"
Fenerbahçe'den daha iyi şeyler bekliyorsun, indirmeler, bindirmeler, paslar, verkaçlar falan... Göztepe kadro olarak Fenerbahçe kadar değil ama onların da ısırması lazım, onlar vitaminsiz. Fenerbahçe'de vitamin fazla, sahaya yansımıyor.
\
7
"ARAYA KADAR PUAN ALACAKSIN"
İyi maç olmadı. Yok pandemiydi, yok milli maç arasıydı falan derken, bir milli maç arası daha olacak, 2. milli maç arasına kadar şampiyon olacak ya da küme düşmeyeceksen iyi puan alacaksın. Çok iyi oynamayabilirsin ama puan alacaksın.
\
6
FENERBAHÇE'NİN KAZANDIĞI PENALTI
Hakemlerin bir bahanesi yok, size artık VAR'ı verdiler. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıdan önce, ki penaltı net penaltı, bir faul pozisyonu var, top taca çıktı ve sonra gol oldu. Göztepe'nin lehine bir faul olacakken, taç oldu ve pozisyon gidip penaltı oldu. Hakem oyunu bilmiyor, skandal bir karar. Top taca çıkmayıp devam etse, belki VAR'dan dönebilirdi.
FENERBAHÇE'NİN KAZANDIĞI PENALTI
5
"GÖZTEPE'NİN KAZANDIĞI PENALTI"

Göztepe'nin kazandığı penaltı, kesinlikle penaltı değil. Yüzde yüz penaltı değil. Peki VAR, niye çağırmıyorsun? Hakem aldanabilir, topçu kendini attı çünkü, sen çağır, yine versin ya da vermesin. Nasıl iş bu, olacak şey değil.

\
4
"ORTA SAHAYA FARKLI ADAM"
Gustavo, Sosa ve Ozan'ın performansı aman aman değil. Gustavo çalışıyor, Ozan'dan öyle ara pas falan çok bekleme. Orta sahaya farklı bir adam lazım Fenerbahçe'ye. Ozan iyi, mücadele falan ediyor, çok yerde oynatabilirsin ama Fenerbahçe'nin orasına farklı bir adam lazım.
\
3
"NAZIM, GÖKHAN'DAN KÖTÜ"
Nazım Sangare, bir Gökhan Gönül değil haliyle. Gökhan Gönül'ün ölüsü, Nazım Sangare'den iyi olur bence.
\
2
"SAĞDA NOVAK"
Caner her zaman belli bir oyuncu, Novak'ı sağda oynat, Sangare'den iyi olur, oynat ya, ne olur? Fenerbahçe'sin sen, dene.
\
1
"SAMATTA'YA DESTEK YOK"
Samatta'nın arkasından gelen yok. Ceza alanında Fenerbahçe'nin daha çabuklaşması lazım. Gelemiyorlar, gelmeleri lazım.
\