""

100 Yıllık Terane, isimli kitabın yazarı kendi kitabını tanıttı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:54

100 Yıllık Terane, isimli kitabın yazarı kendi kitabını tanıttı

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından, Osmanlı Devleti’nin son yılları ile yakın tarihimizin karşılaştırılmasının yapıldığı 100 yıllık Terane isimli kitabın yazarı kitabının tanıtımını yaptı.

100 Yıllık Terane, isimli kitabın  yazarı kendi kitabını tanıttı
Son Güncelleme :

25 Mart 2017 - 7:00

İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, İl Müftüsü Salih Sezik, Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, Sorgun Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Bakır, Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, gençlik merkezimizde yapılan ve yapılacak olan proje ve faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemi ile yakın tarihin karşılaştırmalı medya analizi olarak karşımıza çıkan 100 Yıllık Terane isimli kitabın yazarı olan Taha Ün, kitabında da belirttiği gibi Osmanlı Devleti zamanda özellikle Sultan Abdulhamid döneminde gerçekleşen olaylarla günümüzde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik gerçekleştirilen benzer olaylara dikkat çekti. Yıllar önce Osmanlı toprakları üzerine yönelik hainlerin emellerine ve bugün Türkiye üzerine oynanan hain oyunların benzerliklerine de vurgu yapan Taha Ün, bu oyunlara gelinmemesi için katılımcılara uyarılarda bulundu.
Programdan sonra katılımcılara Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Yozgat Gençlik Merkezi tarafından 100 Yıllık Terane kitabı hediye edilerek kitabın yazarı Taha Ün tarafından imzalandı.
Taha Ün’e Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat Gençlik Merkezinde kursiyerler tarafından yapılan ebru çalışmasını hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.