100 YAŞINDAKİ ALTUN ZİYARET EDİLDİ

featured

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, anneler günü münasebetiyle ilçemiz Gerede’de yaşayan 100 yaşını doldurmuş Bahire Altun’u ziyaret ederek, anneler gününü kutladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun selamlarını iletti.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, anneler günü münasebetiyle “100” yaşında olan Bahire Altun’u ziyaret ederek anneler gününü kutladı. Ünsal, Bahire Altun ile bir süre sohbet ederek onunla yakından ilgilendi.

Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Annelerimiz, bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan sabrın, fedakarlığın, hoşgörünün ve sevginin kaynağıdırlar. Anneler günü münasebetiyle ilçemizde yaşayan ve 100 yaşını dolduran anneleri ziyaret ediyoruz.  Bahire annemizi de 100 yaşında ve gayet sağlıklı bir şekilde görmekten büyük mutluluk duydum. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir geleneğin mensubu olan bizler de, evlat yetiştirmenin ulvi bir görev olduğunun idraki içerisinde, bu anlamlı günde onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olarak sevgimizi her fırsatta göstermek ve ömürlerinin sonuna kadar baş tacı etmek en büyük vazifemizdir. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için en değerli hazinedir. Bu anlamda bütün annelerimizi yürekten kutluyor, ellerinden öpüyoruz. Şehit ve gazi annelerimize saygıyla anıyor, ellerinden öpüyoruz. Her anne bizler için önemli ve değerlidir. Evlatlarını yetiştirerek bu ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkılar sağladılar. Tüm annelerin anneler gününü tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Ünsal, konuşmasının ardından 100 yaşındaki Bahire Altun’un anneler gününü kutlayarak, ona anneler günü hediyesi takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
100 YAŞINDAKİ ALTUN ZİYARET EDİLDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir