Büyük Torbalı

100 bin liralık maddi hasar oluştu

Ahmetli Mahallesi 9’uncu cadde üzerinde bulunan bir eve 5 yıl ara ile yıldırım düştü. Yıldırımın düştüğü evde yangın çıkarken, çevrede bulunan iki evde televizyonlar patladı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
100 bin liralık maddi hasar oluştu
308 Görüntüleme
22 Haziran 2020 - 14:14
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Şiddetli sağanak yağış geçtiğimiz hafta Torbalı’da kısa sürede etkili oldu. Aralıklı yağan yağmura vatandaşlar hazırlıksız yakalanırken, ilçedeki bazı yollarda manzara yine değişmedi. Hafta sonu etkisini yitiren sağanak yağmur, Ahmetli Mahallesi’nde ise faciaya neden oldu.
YILDIRIM YANGINA NEDEN OLDU
Ahmetli Mahallesi 9’uncu cadde üzerinde yer alan tek katlı eve akşam saatlerinde yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesiyle evde patlama meydana geldi. Çevredekiler evden dumanların yükseldiğini fark ederek itfaiye ekiplerini aradı. Yangın sonucunda evdeki eşyalar kullanılmaz hale geldi. 6 kişinin yaşadığı evde yıldırımın düştüğü esnada şans eseri kimsenin olmadığı öğrenildi. Aynı eve yaklaşık 5 yıl önce de yıldırım düştüğü öğrenilirken, çevrede bulunan iki evde de yıldırım düşmesi sonucunda beyaz eşyalar zarar gördü. Hane sakinlerinden Ayhan Küçük, yıldırım korkusunu 5 yıl ara ile iki kere yaşadıklarını belirterek “Evimize 5 yıl önce de yıldırım düşerek bütün beyaz eşyalarımızı yakmıştı. Geçtiğimiz günlerde de yağmur yağdığı sırada yine yıldırım düştü ve yangın çıktı. Evimdeki her şey kullanılmaz hale geldi. Şuanda yaklaşık 100 bin liralık maddi zararımız var. Tek maaş ile geçinerek çocuklarımı okutmaya çalışıyordum. Evimize yıldırım düşmesiyle bütün düzenimiz bozuldu. İlgili kurumlardan ve maddi durumu iyi olanlardan evimin tadilatı için destek bekliyorum” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web