Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Berdan Mardini boşandığı eşi Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu: 10 yıl evli kaldım 9 yılı aldatılmışım

İki çocuk babası olan Berdan Mardini, geçen yıl boşandığı eşi Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllarca aldatıldığını söyleyen Mardini “10 yıl evli kaldım, meğer 9 yılı aldatılmışım. Çocuklarım da her şeyi biliyor. Böyle bir kadına evlatlarımı nasıl göstereyim? Zaten annelerini her gördüklerinde travma yaşıyorlar, bu konuyla ilgili pedagog raporu da var” diyor

Geçen yıl boşanma sürecinde yaşadıklarıyla uzun süre konuşulan Berdan Mardini, GÜNAYDIN'a çok önemli açıklamalar yaptı. Eski eşi Fatoş Yelliler ile ilgili dikkat çekici iddialarda bulunan Mardini, bu konu hakkında son kez konuştuğunu söyledi. (Fatoş Yelliler bu iddialara cevap vermek isterse her zaman köşemde bu hakkını kullanabilir.)
Evlilik sürecinizde yaşadıklarınız sizde nasıl bir iz bıraktı?
Şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim. Aşk evliliği değildi, çocuk sahibi olmak istiyordum. İyi bir ailenin kızı diye düşünerek bu kararı almıştım. Birbirimizi tanıma fırsatımız bile olmadı. Çocuk da olunca böyle devam ederiz diye düşünüyordum. Bizde boşanma yoktur çünkü. Nereden bileyim aldatılacağımı? Hata yapmışım. Şimdi anlıyorum ki; mühim olan iyi bir insan olmaktır. Namus kalpte, ruhta ve vicdandadır.




SIRTIMDAN BIÇAKLANDIM

Evliliğiniz boyunca aldatıldığınızdan şüphelendiniz mi?
Hangi erkeğin aklına karısının aldattığı gelir ki? Hele anne olan bir kadının... Kafasına peruklar takıp, gece kulüplerinde gezeceğini hiç düşünmezdim. İş için Bodrum'a gitmiştim, döndüğümde evde yoktu. Çocuklar da ağlamaya başladı. Telefonla arıyorum eve gel diye. Gelmedi, telefonu da kapattı. Meğer gece kulübünde eğleniyormuş. Sabaha kadar açmadı telefonunu. O gün şüphelendim. Ertesi gün boşanma davası açtım. Beni sırtımdan bıçakladı desem yeridir.



Çocuklarınız bu süreci nasıl atlattı?
Çocuklarım annelerini görmek istemiyor. Çocukların anneleriyle yatılı kalmaması için açtığım davada annelerini gördükleri anda ağlamaya başladılar. Bu duruma tüm mahkeme salonu şahit oldu. Pedagog bu durumu rapor olarak yazdı. Mahkeme de beni haklı buldu. Evliliğimiz boyunca da çocuklarla hiç ilgilenmedi. Velayetin bana verilmesini de kabul etti. Çocuklarla arasında bağ yoktu ki. Evliyken de çocukların sorumluluğunu almak istemiyordu. Anneliğe sığınarak kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmasın. Her doğuran anne değildir... Annelik yapmadan anne olunmuyor. O kadın anne ise benim annem, ablam ne? Velayeti aldıktan sonra çocukları görmek için istekli davranmadı. Kendi açtığı davanın duruşmasına bile gelmedi. Beraat ettim davadan.



Çocuklarınız hâlâ görmek istemiyor mu annelerini?
İstemiyorlar. O kadar çok şeye şahit olmuşlar ki. "Çocuklarımla tatile gidiyorum" diyor ama otelde bir odada evlatlarımı tek başına bırakıp, yan odada başka adamlarla buluşmuş, uyuşturucu almış. Her şey belgeli. Peruklar takıp, çocuklara fotoğraf çektiriyormuş. "Babanız ararsa annem uyuyor" diye söyletip, dışarıya gidiyormuş. Bu mu annelik? Her kadın anne değildir. Namusunu, şerefini korumayıp, çocukları- nı hiçe sayıp, kendi zevkinin peşine düşen insandan anne olmaz. Kimse kusura bakmasın, ben böyle yaşayan bir kadına çocuklarımı gösteremem. Her türlü kötü şeyi yapmış. Bana teknede uyuşturucu kullanırken görüntüleri geldi. Uyuşturucu aldıktan sonra gülerek "Çocuklarımı görmeye gideceğim" diyor. Böyle bir kadına çocuk teslim edilir mi?
Gerçekten de çocuklar annelerini hiç sormuyorlar mı?
Hiç sormuyorlar. Çocuklarıma süt bile vermedi. Bakıcıların elinde büyüdüler. Bağ kurmamış ki onlarla. Bağ kurmadıkları için annelerinden bahsetmiyorlar bile. Adli Tıp raporları var, uyuşturucu kullandığı belgelendi. Mahkemeye, intihar videolarını da sunduk. Ruhsal olarak sağlıklı değil, uyuşturucu bağımlısı. Mahkemede polis eşliğinde haftada bir saat çocuklarını görmesine karar verdi. Bu kadının zaten çocukları görmek gibi bir talebi yok. Bir buçuk senedir sadece dört defa gelmek için hamlede bulundu. O da göstermelik. Çocuklarım zaten halalarıyla birlikte. Çok daha mutlular.
Çocuklarınızdan medyaya yansıyan haberleri saklayabildiniz mi?
Hayır. İnternet çağındayız, başaramadım. Kendileri her şeyin farkında. Beni defalarca aldattığını evlatlarım da biliyor. 10 yıl evli kaldım, meğer 9 yılı aldatılmışım. Boşandıktan sonra evde eşyalarının arasından neler neler çıktı. Mektuplar, parfümlü tişörtler buldum. Sevgililik cüzdanı bile yapmış adamlarla. Evde dolmalar, börekler yapıp sevgililerine götürmüş. Böyle bir kadına çocuklarımı nasıl göstereyim? Zaten anneyi her gördüklerinde travma yaşıyor evlatlarım.




TEHDİTLER YÜZÜNDEN AVRUPA'DA KONSER VEREMİYORUM

TRT KURDİ'ye program yaptığınız için PKK tarafından tehdit edildiğinizi duydum...
Evet. O dönemler tehdit edildim, konserlerim de iptal oldu, Türkiye'deki birçok yapım firmasından da veto yedim. Sosyal medyadan açık açık tehditlere maruz kaldım. Ne mesajlar geldi bana o dönem... Bunun yanı sıra ben yılda 30-40 tane Avrupa konseri yaparken, TRT KURDİ'de program yaptıktan sonra Avrupa'da konser veremedim, tehdit ediyorlardı çünkü beni. 11 yıldır Avrupa'da konser yapamıyorum ama bu tehditler beni yıldırmaz. Başıma bunların geleceğini bilsem de yine programımı yapardım. Cumhurbaşkanımız "TRT KURDİ açıldı, hayırlı olsun" dediğinde sevinçten ağlamış bir insanım. Yıllarca yasaklanmış ana dilinde, devletimizin ekranına çıkıp şarkılar söylüyorsun, program yapıyorsun. Bu benim için çok kıymetli. Ben her zaman söylüyorum, Cumhurbaşkanımız ülkemiz adına çok önemli işler yaptı. 100 yılda yapılacak işleri 10 yılda yaptı. Türkiye, eski Türkiye değil. Yine söylüyorum, Erdoğan, dünya liderleri arasında da en iyi liderlerden biri.




KREDİ ÇEKTİM ARABAMI SATTIM

Tüm birikiminizi Mardin'de kurduğunuz gül yağı fabrikasına yatırmanız büyük bir risk değil mi?
Evet ama maneviyat açısından bu riske değerdi. Ben sadece müzikten kazandıklarımı da yatırmadım. Kredi çektim, arabamı sattım. Kendi toprağıma istihdam sağlamak için yaptım bunları. Ülkeme feda olsun. Pişmanlık da yaşamadım hiç. Eskiden terörle anılıyordu o bölge, Şükür artık güvenli bir bölge. Devletimiz sayesinde terör bitti oralarda. Artık dağlara kurşun yerine güller ekiliyor. Önceden köyümden şehirlere göç edenler vardı, iş bulmak amacıyla. Yaptığımız yatırımla insanlar artık köye geri dönüyor. İş ve sanat dünyasına bir ricam var, lütfen herkes doğduğu köy ve ilçelere yatırım yapsın, o zaman, bu insanlar ekmek için metropollere göç etmeyecektir. Yani biz bu yatırımlarla tersine göçü sağlamalıyız.




ESKİ EŞİME HİÇ ŞİDDET UYGULAMADIM

Eşinizden boşandıktan sonra arabası kurşunlanmıştı. Bu olayla ilgili ne söylemek istersiniz?
Olayın benimle hiçbir ilgisinin olmadığını daha önce de söylemiştim. O kadar çok çarpık ilişki yaşıyor ki... Allah bilir kimin canını yaktı da böyle bir olay yaşadı. Evliliğimiz boyunca en ufak şiddet bile uygulamadım kendisine. Şimdi de ben o kadını yok sayıyorum. Benim için hiç değeri olmayan biri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA