Dolar 32,5988
Euro 34,7628
Altın 2.496,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

10 YAŞINDA YAZAR OLDU

Ayancık Fatih İlkokulu Uz. Sınıf Öğrt. Erhan Çelem’in, 4. Sınıf öğrencisi Azra Çetin’in yazdığı öykü, “Masalımtırak Hikayeler” kitabında yer aldı.

10 YAŞINDA YAZAR OLDU
5 Aralık 2019 14:21

Ayancık Fatih İlkokulu Uz. Sınıf Öğrt. Erhan Çelem’in, 4. Sınıf öğrencisi Azra Çetin’in yazdığı öykü, “Masalımtırak Hikayeler” kitabında yer aldı.

Fatih İlkokulu Uz. Sınıf Öğretmeni Erhan Çelem yaptığı açıklamada  “4. sınıf öğrencisi Azra Çetin’in yeteneğini ve bu konudaki becerisini ön plana çıkarmak için: Yargeder (yenilikçi, araştıran, geliştiren eğitimciler derneğinin) ulusal çaplı başlattığı, çocuktan çocuğa hikayeler ve annelerden çocuklara hikayeler etkinliğinde, ”Aile Sevgisi”adlı hikayesini proje değerlendirme komisyonuna gönderdi. Komisyonda beğeni kazanan eser 30 farklı yazarın hikayelerinden oluşan “Masalımtırak Hikayeler” kitabında yayınlandı. Mana kitap yayınevinde basılan “Masalımtırak Hikayeler” tüm kitap evlerinin raflarında satışa sunuldu.” dedi.
Uz. Sınıf öğretmeni Erhan Çelem; Öğrencilerimizin kendi yetenek ve becerilerini keşfetmeleri için onları farklı etkinliklerle buluşturmaya gayret ediyoruz. Kitap okuma ve yazma sevgisini aşılamak ve geliştirmek için örnek teşkil eden hikaye yazma projesindeki başarısından dolayı öğrencim Azra Çetin’le gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin arasında daha bir çok Azra Çetin’ler olduğunu biliyoruz. Onların da böyle yeteneklerini ortaya çıkarmak için, önümüzdeki günlerde daha büyük bir eğitim projesini diğer öğrencilerimizle buluşturmak istiyoruz.
“Masalımtırak Hikayeler” kitabını, ilçemiz İlkokullarındaki, tüm sınıf kitaplıklarına ücretsiz dağıtımını sağlayarak, öğrencilerimizle buluşması için destek veren, katkı sunan Ayancık Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Kaya’ya teşekkür ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

10 YAŞINDA YAZAR OLDU 10 YAŞINDA YAZAR OLDU 10 YAŞINDA YAZAR OLDU 10 YAŞINDA YAZAR OLDU 10 YAŞINDA YAZAR OLDU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.