Trabzonspor’da yeni sezon hazırlık programı yapıldı. U21 ve 1461 Trabzon kadrosunda bulunan futbolcularla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde hazırlıklarına başlayan Trabzonspor’da A takımın ise Temmuz’un ilk haftasından itibaren kampa gireceği belirtildi. 17 gün tesislerde çalışacağı öğrenilen Bordo-Mavililer’in 20-27 Temmuz tarihleri arasında ise Avusturya’nın Linz kentine gideceği kaydedildi.

Burada 7 günde 3 hazırlık maçı oynayacak olan Trabzonspor’un dönüşte ise İstanbul’da Milan ile hazırlık maçı yapacağı ifade edildi. 2017-18 sezonu başında Trabzonspor’un İtalyan ekibi Milan’dan ilk etapta kiralık olarak kadrosuna kattığı ve sonrasında satın alma opsiyonunu kullandığı Jose Sosa’nın sözleşmesinde yer alan özel madde nedeniyle Milan ile hazırlık maçı oynaması gerekiyor.

Geçen sezon bu maçı oynamayan bordo-mavililer, bu sezona ertelemişti. Bu arada maç oynansa da oynanmasa da Milan’a ayrıca 1 milyon Euro ödenecek. Trabzonspor maçı İstanbul’da oynayıp ödemenin tamamını ya da bir kısmını elde edilecek taraftar gelirinden karşılamayı düşünüyor.

Editör: Haber Merkezi