Resmi tatil olan 1 Mayıs günü izinli olan Özel Ergin ilk ve ortaokulu personeli bir araya gelerek Sorgun kaplıcalarında günlerini kutladı.
Özel Ergin Okul Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada; “1 Mayıs İşçi bayramı yapmış olduğumuz çalışmalarda en çok emeği geçenlerden birileri de elbette yardımcı personelimiz ve onların hakkı. 1 Mayıs’ın tatil olması münasebetiyle izinli olan personelimizle istişare ederek okulumuz tarafından Sorgun kaplıcalarına giderek eğlenmelerine vesile olduk. Personelimiz yanı sıra bütün işçi kardeşlerimizin de 1 Mayıs İşçi Bayramlarını kutluyorum” dedi.
Personel Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksek ise; “Personel arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirdik. Hem biz hem de personel arkadaşlarımız oldukça memnun kaldı. Bu tür organizasyonlarımızı zaman zaman yapıyoruz ama bu da İşçi Bayramına özel bir program oldu” diye konuştu.
Sorgun kaplıcalarında gönlünce eğlenen personel hep birlikte yenilen yemeğin ardından, okul müdür Oğuz Köker ve personel müdür yardımcısı Hulusi Yüksek’e teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim