Filiz Özkol 1 Haziran 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Haziran 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel hayatınıza yansıtmamalısınız. Bugün, kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz tepki alırsınız.

BOĞA: Yakın çevrenizde kuracağınız sağlam dostlukların yararını ileride göreceksiniz. Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve sizin için faydalı işler üretebilirler. Bugün yenilikler konusunda esnek davranmalısınız.

İKİZLER: Parayı seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcama yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı hızlı yakalamak zorundasınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: İçinizdeki çılgınlığı saklamak adına duygu karmaşası yaşıyorsunuz. Kafanızdan birçok delilik geçiyor. Zaman kavramını unutmak sizin tarzınız değil. Bugün her zamankinden farklı bir kişilik sergileyeceksiniz.

ASLAN: Düşünce bazında kalacak konular için taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal konularda fazla derin olacağınız bugün, birtakım olaylar için biraz daha beklemelisiniz. Gün içinde motivasyonunuz güçleniyor.

BAŞAK: Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız parteriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar sergiliyorsunuz.

TERAZİ: Hızlı düşünecek ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken son derece ılımlı davranacaksınız. Yaratıcılık konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Bugün her zamankinden daha çekimser olan tavırlarınızı hızlıca aşacaksınız.

AKREP: Her anlamda güçlü bir tablo çizmeniz çevrenizin size bakış açısını etkiliyor. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

YAY: Geniş seçim yelpazesiniz var. Çevrenize karşı tavrınız son derece sert. İsteklerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcısınız. Partnerinizi istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Düşünceleriniz ilginç gelebilir.

OĞLAK: İlişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yapıyorsunuz. Bugün, kendinizi savunmanız gereken noktada çok pasif kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal ilişkilerinizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaşadığınız her olayı farklı boyutlara taşıyor ve sonunda üzülen siz oluyorsunuz. Özgürlük duygularınız yoğun olsa bile sürekli bir yerlere ait olmak istiyorsunuz.

BALIK: Yaşamı doğal akışında değerlendirmeyi öğrenmelisiniz. Duygusal yönünüz ve alışkanlıklarınıza bağlı olmanız çevrenizi algılama konusunda sorun yaşamanıza neden olacak. Bugün sert tavırlar içine girmeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder