1. Amatör’ün şampiyonu belli oldu

Kırklareli’nde Süper Amatör Ligi’nin bir alt ligi olan 1. Amatör’de muhteşem bir hafta daha geride kaldı. Henüz Ligin bitmesine 3 hafta kala lider Kavaklıspor 15. hafta da Emirspor’u 3–0 mağlup ederek Şampiyonluğunu ilan etti.

Kırklareli’nin futbola olan yatkınlığı herkesin aşikar olduğu bir durum. Böylesi futbolun hemen her liginin ihya edildiği ilimizde, her hafta sonu futbol resilatı yaşanıyor. Bu hafta da 1. Amatör Ligi A grubunda muhteşem müsabakalar oynandı.
Kavaklıspor
Şampiyonluğunu ilan etti
Ligde çok iyi bir performans sergileyerek 15’te 15 yapan Kavaklıspor 15. hafta mücadelesinde, deplasmanda Emirspor’u 3-0 geçerek 2016-2017 sezonunun Şampiyonu oldu. Kavaklıspor böylelikle bir daha ki sezon Süper Amatörde mücadele edecek.
Lüleburgaz
Kentspor farklı geçti
Bir türlü ligde istikrarı sağlayamayan Kayaspor, bu haftada evinde Lüleburgaz Kentspor’a 5-2 mağlup oldu. Vali Yaman Spor Tesislerinde oynanan müsabaka da üstün olan taraf Lüleburgaz Kentspor bu galibiyet ile puanını 36’ya çıkararak, ligde ikinci yerini korudu. Kayaspor ise henüz puan elde edemeyerek son sırada yer alıyor.
Haftanın en gollü
müsabakası
15. haftanın en gollü maçı Eriklerspor ile Ahmetbey Güvenspor arasında geçti. Maçın başından beri üstünlüğünü sahaya yansıtan Eriklerspor sahadan 8-3’lük skorla ayrıldı. Eriklerspor bu galibiyet ile puanını 23’e çıkararak orta sırada yerini korudu.
Çakıllı evinde
galip gelmesini bildi
Bu haftanın zorlu deplasmanlarından birine çıkan İnecespor, Çakıllı karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı. Çakıllı Çim Saha’da oynanan müsabakada ev sahibi Çakıllı Gençlerbirliği sahadan 4–1 galip ayrıldı.
Nadırlı zor da olsa kazandı
Lüleburgaz Trakya Fener bu hafta evinde Nadırlı Gençlikspor’u konuk etti. Zorlu deplasmanda iyi bir oyun ile sonuç olarak Nadırlı 3 puana uzanan taraf oldu.

1. Amatör B grubu
1. Amatör’ün diğer bir grubu olan B grubunda da muhteşem bir hafta geride kaldı.
Çekişmeli bir haftanın yaşandığı müsabakalarda sona gelindikçe heyecan iyice hat safhaya ulaştı.
Vize Acarspor
1 puana
razı oldu
Vize Acarspor alt sıralardan kurtulmak ve biraz daha rahat nefes almak adına bu hafta evinde Sırcaalispor’u ağırladı. Muhteşem karşılaşma sonucunda iki takımda birer puana razı oldu.
Lüleburgaz
Trakya Gençlik
Liderin peşinde
Bu haftanın derbi havası olan maçlardan biri Lüleburgaz İstasyon Sahasında, Lüleburgaz Trakya Gençlik ve Celaliyespor karşısında oynandı. Bu zorlu mücadeleden galip gelen 3-2’lik skorla Lüleburgaz Trakya Gençlik oldu. Böylelikle Lüleburgaz Trakya Gençlik 38 puana ulaştı.
Turgutbey Gençlik
farklı kazandı
Turgutbey Gençlik bu hafta evinde galip gelmesini bildi. Böylelikle en yakın rakibi olan Alpullu ile puan farkını bire indirdi.
Lider adım adım
Şampiyonluğa
Demirköyspor bu hafta da galip gelerek ligin bitmesine 3 hafta kala önemli bir avantaj yakaladı.
Evinde Karaağaçspor’u ağırlayan Demirköyspor, 5-1’lik skorla 3 puan elde ederek puanını 41’e çıkardı.
Katranca
bu hafta da mağlup
Ligin son sırasında bulunan Katranca Kartalspor deplasmanda Lüleburgaz Özerspor’a konuk oldu. Lüleburgaz İstasyon Sahasında oynanan bu müsabakadan Lüleburgaz Özerspor 3-0 galip ayrıldı ve puanını 18’e çıkardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol