1 Abone, 1 Destek

Elazığspor ile Digiturk Bein Sports Media Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı

1 Abone, 1 Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor ile TFF 1. Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk Bein Sports Media Grup arasında işbirliği protokolü imzalandı. Bordo-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar Digiturk Abonelikleri yaptıkları zaman kulübe de girdi sağlamış olacaklar. Dün Elazığspor Tesisleri’nde konuya ilişkin olarak düzenlenen basın toplantısına Elazığspor Reklam İşleri’nde Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, Digiturk Türkiye Satış Müdürü Ali Özyürek, Digiturk Bölge Müdürü Kayhan Ekbiç ve Azim Ticaret Genel Müdürü Fatih Özdil katıldı.

Anlaşmanın içeriğine ilişkin olarak bilgiler veren Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, “Bu paketi taraftarlarımız aldığı zaman kulübümüze de maddi destek olacaktır. TFF 1. Lig’in kalitesi her geçen gün artıyor. Bizim ligde bu anlaşmayı yapan birkaç takım var. Elazığımız için hayırlı olur inşallah” şeklinde konuştu.

Digiturk Türkiye Satış Müdürü Ali Özyürek ise Elazığ’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Digiturk ne kadar gelişirse, futbolun büyümeside bu paralelde büyük olacaktır. Elazığspor’a gönül veren taraftarlar, deplasman maçlarını evlerinde rahatlıkla izleyebilecekler. TFF 1. Lig’de bu anlamda fazla bir anlaşma yok. Bu paketi alacak olan taraftarlar, diledikleri gibi cep telefonlarından ve tabletlerinden de maçları takip edebilecek. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur” dedi.

Azim Ticaret Genel Müdürü Fatih Özdil ise Elazığspor’u markaları olarak gördüklerini ifade ederek, bu paketi Türkiye Geneli’ne açtıklarını kaydetti.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Bordo-Beyazlı ekip ve Digiturk Bein Sports Media Grup arasında sözleşme imzalandı.