Vakfıkebir İlçe Müftülüğünce Merkez Kur'an Kursu'nda açılan 'Genç Nesil Yaz Programı' sınıfı öğrencileriyle Trabzon merkeze 'Kültür Gezisi' düzenlendi.



İlçe müftülüğüne bağlı merkez Kur'an kursunda, 2019 yılı yaz dönemi programı kapsamında lise ve üniversite öğrencilerine yönelik açılan 'Genç Nesil Yaz Programı' sınıfı öğrencileriyle Trabzon merkeze Kültür Gezisi gerçekleştirildi.
İlçe Vaizi Hatice Semiz ve Kur'an Kursu Öğreticisi Ayten Özgül ile birlikte gerçekleştirilen gezi kapsamında; Trabzon Boztepe'deki Ahi Evren Dede Camii ve Türbesi ile Ali Haydar Özak ve büyüklerin kabristanlıkları ziyaret edildi. Trabzon Mebusu Şehit Ali Şükrü Bey'in kabrini de ziyaret eden gruba burada bir öğrenci tarafından, 1923 yılında vefat eden Merhum Ali Şükrü Bey'in hayatı hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Öğle namazını Osmanlı Camii'nde eda eden ziyaretçi grubu daha sonra Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.
Oldukça faydalı geçtiği belirtilen ziyaretle ilgili ilçe müftülüğü personeli ve öğrenciler, kendilerine bu gezi imkanını sağlayan İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal'a ve emeği geçenlere teşekkürlerini ifade ettiler.