'Bolton, Trump'ı ikna edemedi, intikam almak istiyor'

İran Dışişleri Bakanı Zarif, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'ın İngiltere'yi bataklığa çekmeye çalıştığını öne sürdü.

'Bolton, Trump'ı ikna edemedi, intikam almak istiyor'
'Bolton, Trump'ı ikna edemedi, intikam almak istiyor'
GİRİŞ 22.07.2019 05:41 GÜNCELLEME 22.07.2019 06:13
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın ABD Başkanı Donald Trump'ı ''Yüzyılın Savaşı'' konusunda ikna edemediğini, bunun intikamını İngilizleri bataklığa çekerek almak istediğini belirtti.

 

 

Zarif, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Yanlış yapmayın. Donald Trump'ı Yüzyılın Savaşı'nı başlatması konusunda kandıramayan ve B Takımı'nın çökmesinden rahatsız olan John Bolton, İngilizleri bir bataklığa çekme ümidiyle kinini o yöne kanalize ediyor. Böyle bir adımı ancak ihtiyat ve sağduyu önler.'' 

 

 

Zarif, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid'i "B Takımı" olarak adlandırıyor.

YORUMLAR 15
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi 3. dünya savaşını istiyor 1. dünya savaşından sonra Osmanlı parçalandı Yahudiler Filistine yerleşti.. 2. dünya savaşından sonra Filistine göç etmek istemeyen Yahudilerin bir kısmına Hitler musallat edildi Avrupadan kovuldular Filistine göçe zorlandırlar savaş sonunda İsrail Devleti kuruldu. 3. dünya savaşından sonrada amaçları "Büyük İsrail Devletini" tamamlamak Türkiyede dahil istedikleri toprak ve enerji yataklarını elegeçirmek
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kıravatlı adamlar planlar askerler savaşır ama bu canı cehennemlik olan adamlar yerine bebekleri ölen aileler çocuklar Anneler kahrolur.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    şu adamın suratına bak şeytana bakma pis melün herif israil size yetmedimi, ingilizleri savaşalım diye kandırmaya çalışıyorsunuz korkak tavuklar
    Cevapla
  • Bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar itici bir tipi var bu adamın. O bıyıklarını kesip yedirmek lazım. Kuduruk herif. Savaş çıkarsa kısa izci pantolonu ile bunu öne koyun. Bakalım ozaman da savaş isteyecek mi.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İran Dışişleri Bakanı Zarif doğru söylemiş. Siyonistlerin B takımını da doğru tanımlamış.
    Cevapla
  • Memoral 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız